Εστιατόρια

Λύσεις για Εστιατόρια

Τέλεια μηχανήματα για την καθημερινή σας εργασία

Αστραφτερή καθαριότητα

Η αψεγάδιαστη καθαριότητα θα πρέπει να είναι προαπαιτούμενο στη βιομηχανία τροφοδοσίας. Τα πλυντήρια πιάτων και τα πλυντοστυπτήρια Miele Professional εγγυώνται εξαιρετικά και οικονομικά αποτελέσματα. Γρήγορα και υγιεινά.
Τα πλυντήρια πιάτων Tank της Miele λειτουργούν ιδιαίτερα γρήγορα και οικονομικά και είναι πάντα έτοιμα για χρήση. Τα σύντομα προγράμματα και ο απλός χειρισμός διευκολύνουν τον καθαρισμό πολλών σκευών. Αποτελούν την τέλεια λύση όταν απαιτούνται γρήγορα αλλά βέλτιστα αποτελέσματα στους κλάδους ξενοδοχείων και τροφοδοσίας.
Τα καθαρά τραπεζομάντηλα και πετσέτες είναι επίσης σημαντικοί δείκτες της υψηλής γαστρονομίας. Ο άριστος καθαρισμός και το τέλειο φινίρισμα του ιματισμού αποτελούν προαπαιτούμενα για μια κορυφαία φιλοξενία σε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας. Η κατάλληλη χωρητικότητα μηχανήματος για κάθε ανάγκη εγγυάται το ύψιστο επίπεδο αποδοτικότητας και οικονομίας.

Μάθετε περισσότερα για το "Τέλεια μηχανήματα για την καθημερινή σας εργασία"

Παραπομπές

Πολυτέλεια σε καταπράσινους κήπους

Οι άνετες σουίτες του Rackmers Hof προσφέρουν χαλάρωση και απολαυστική διαμονή οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη λιακάδα, τον όμορφο οπωρώνα και τη γαλήνη αυτού του νησιώτικου χωριού από τις ιδιωτικές τους βεράντες, καθώς πίνουν το κρασί τους. Το ιστορικό κτίριο ανακαινίστηκε με μεράκι και επεκτάθηκε έτσι ώστε σήμερα να μπορεί να προσφέρει ιδανικές συνθήκες για αξεπέραστες διακοπές στην καρδιά του νησιού Föhr.

Μάθετε περισσότερα για το "Πολυτέλεια σε καταπράσινους κήπους"

Σκηνικό που κόβει την ανάσα

Ο προσωπικός σας κόσμος διακοπών: Η πολυτελής αίσθηση της προσωπικής φροντίδας και μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σάς περιμένουν στο Ebner's Waldhof. Το ξενοδοχείο προσφέρει σχεδόν απεριόριστη ποικιλία δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου, με ιδιόκτητο χώρο εξάσκησης γκολφ και σχολή γκολφ, παραλία για λουόμενους, γρασίδι και ταράτσα για ηλιοθεραπεία, καθώς και ένα ελκυστικό σπα για θεραπείες ευεξίας, ομορφιάς και υγείας.

Μάθετε περισσότερα για το "Σκηνικό που κόβει την ανάσα"

Ένας θρύλος στην Πύλη του Βρανδεμβούργου

Το ξενοδοχείο Adlon προσφέρει κορυφαία ποιότητα, τόσο στον εξοπλισμό όσο και στις υπηρεσίες του. Τα τέλεια σχεδιασμένα και διακοσμημένα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι εξίσου σημαντικά με τις επαγγελματικές υπηρεσίες σε 24ωρη βάση και την παροχή προσωπικού μπάτλερ κατ' απαίτηση. Στον γαστριμαργικό τομέα, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από τα εξαιρετικά πρωινά και σπιτικά επιδόρπια έως τις γαστρονομικές δημιουργίες του εστιατορίου Lorenz Adlon.

Μάθετε περισσότερα για το "Ένας θρύλος στην Πύλη του Βρανδεμβούργου"