Αρχική σελίδαΚλάδοιΞενοδοχείο Adlon

Ξενοδοχείο Adlon

Το ξενοδοχείο Adlon προσφέρει κορυφαία ποιότητα, τόσο στον εξοπλισμό όσο και στις υπηρεσίες του. Τα τέλεια σχεδιασμένα και διακοσμημένα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι εξίσου σημαντικά με τις επαγγελματικές υπηρεσίες σε 24ωρη βάση και την παροχή προσωπικού μπάτλερ κατ' απαίτηση. Στον γαστριμαργικό τομέα, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από τα εξαιρετικά πρωινά και σπιτικά επιδόρπια έως τις γαστρονομικές δημιουργίες του εστιατορίου Lorenz Adlon.

Ένας θρύλος στην Πύλη του Βρανδεμβούργου

Πάνω από έναν αιώνα πριν, χτίστηκε στην πλατεία Pariser του Βερολίνου ένα ξενοδοχείο το οποίο σύντομα ξεχώρισε διεθνώς ως ένα από πιο όμορφα και πολυτελή ξενοδοχεία της κατηγορίας του στον κόσμο. Πολλά διάσημα πρόσωπα και επιφανείς φιλοξενούμενοι από ολόκληρο τον κόσμο συνέβαλαν για πολλά χρόνια στη φήμη του αρχικού ξενοδοχείου Adlon, το οποίο όμως το 1945 καταστράφηκε στο μεγαλύτερο μέρος του από πυρκαγιά. Μετά την επανένωση της Γερμανίας, το Adlon ξαναχτίστηκε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Ακόμα και σήμερα οι επισκέπτες νιώθουν την ένδοξη ιστορία του ξεχωριστού αυτού ξενοδοχείου, ενώ απολαμβάνουν κορυφαία άνεση και μοντέρνα φιλοξενία σε ένα καλόγουστο περιβάλλον.

Η εξυπηρέτηση μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα στο Adlon. Οι πελάτες μπορούν να λάβουν αξιόπιστες πληροφορίες από το εξαιρετικά ενημερωμένο προσωπικό για κάθε δραστηριότητα, ακόμα και εκτός ξενοδοχείου, όπως για παράδειγμα συμβουλές για καλά εστιατόρια και οργάνωση επισκέψεων σε θέατρα και μουσεία. Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν την καθημερινή εφημερίδα της επιλογής σας, υπηρεσία καθαρισμού υποδημάτων στη διάρκεια της νύχτας, καθώς και πλύσιμο, στεγνό καθάρισμα και σιδέρωμα μέσα στο ξενοδοχείο. Και είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά χάρη στις επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού Miele Professional – τέλεια τεχνολογία για ένα τέλειο ξενοδοχείο.

Χρειάζεστε εξατομικευμένη υποστήριξη;

Όλα από έναν προμηθευτή – Η Miele Professional ανταποκρίνεται σε αυτό το αίτημα από την τεχνολογία καθαρισμού ιματισμού έως την τεχνολογία εργαστηρίων. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις συστήματος προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης με κάθε λεπτομέρεια.

Μάθετε περισσότερα για συναφείς κλάδους

Θα μάθετε επίσης για την εξειδίκευσή μας και σε άλλα έργα αναφοράς