Αρχική σελίδαΚλάδοιΞενοδοχείο Ebner's Waldhof am See

Ξενοδοχείο Ebner's Waldhof am See

Ο προσωπικός σας κόσμος διακοπών: Η πολυτελής αίσθηση της προσωπικής φροντίδας και μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σάς περιμένουν στο Ebner's Waldhof. Το ξενοδοχείο προσφέρει σχεδόν απεριόριστη ποικιλία δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου, με ιδιόκτητο χώρο εξάσκησης γκολφ και σχολή γκολφ, παραλία για λουόμενους, γρασίδι και ταράτσα για ηλιοθεραπεία, καθώς και ένα ελκυστικό spa για θεραπείες ευεξίας, ομορφιάς και υγείας.

Σκηνικό που κόβει την ανάσα

Σε ένα μαγικό Αλπικό τοπίο, χτισμένο στις όχθες μιας από τις πιο όμορφες λίμνες της περιοχής Salzkammergut, το ξενοδοχείο Ebner's Waldhof am See προσφέρει μια συναρπαστική όαση spa. Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων ανεβάζει τον πήχη όχι μόνο με την ασυνήθιστη κατασκευή του και τις κορυφαίες θεραπείες spa. Η ελκυστική σχεδίαση των κτιρίων, αρχιτεκτονικής τυπικής της περιοχής, και η θεσπέσια, με εξαιρετικές κριτικές κουζίνα που βασίζεται αποκλειστικά σε φυσικά προϊόντα, προσφέρουν σχεδόν όλα όσα ονειρεύεστε. Το 2005 το ξενοδοχείο βραβεύτηκε με το πιστοποιητικό Best Health Austria, την επισήμως αναγνωρισμένη ετικέτα ποιότητας για ιδρύματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Η πολυτελής αίσθηση της προσωπικής φροντίδας και μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σάς περιμένουν στο ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο προσφέρει σχεδόν απεριόριστη ποικιλία δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου, με ιδιόκτητο χώρο εξάσκησης γκολφ και σχολή γκολφ, παραλία για λουόμενους, γρασίδι και ταράτσα για ηλιοθεραπεία, καθώς και ένα ελκυστικό spa θεραπείες ευεξίας, ομορφιάς και υγείας. Εστιατόρια, διανυκτερεύσεις και κάθε είδους θεραπείες spa, ερμηνεύονται σε γιγάντιους σωρούς απλύτων. Η λύση είναι η τέλεια οργάνωση και η κορυφαία τεχνολογία της Miele, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες έχουν τέλεια πλυμένες πετσέτες χεριών και μπάνιου, τραπεζομάντιλα και κλινοσκεπάσματα.

Χρειάζεστε εξατομικευμένη υποστήριξη;

Όλα από έναν προμηθευτή – Η Miele Professional ανταποκρίνεται σε αυτό το αίτημα από την τεχνολογία καθαρισμού ιματισμού έως την τεχνολογία εργαστηρίων. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις συστήματος προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης με κάθε λεπτομέρεια.

Μάθετε περισσότερα για συναφείς κλάδους

Θα μάθετε επίσης για την εξειδίκευσή μας και σε άλλα έργα αναφοράς