Ένας άνδρας στέκεται έξω σε μια βεράντα

Η βιωσιμότητα στη Miele Professional

Immer Besser:
Για τον πλανήτη, το μόνο σπίτι που έχουμε

Αρχική σελίδαΗ βιωσιμότητα στη Miele Professional

Γιατί μας νοιάζει η βιωσιμότητα

Ο πλανήτης μας διανύει περίοδο έντονων μεταβολών, οι συνέπειες των οποίων μόλις που άρχισαν να γίνονται αισθητές.

Όλοι μας έχουμε την ευθύνη να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ένα λαμπρότερο και βιωσιμότερο μέλλον – από τη μεγαλύτερη πολυεθνική μέχρι και το μικρότερο νοικοκυριό.

Το μότο Immer Besser καθορίζει τη δέσμευση της Miele να βελτιώνεται πάντα σε όλα όσα κάνει. Μας δίνει κίνητρο να φτιάχνουμε καλύτερες, πιο έξυπνες συσκευές, ώστε τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις τα οποία εξυπηρετούν να γίνονται πιο βιώσιμα, γενιά με τη γενιά.

Σε αυτήν τη σελίδα μπορείτε να μάθετε τι κάνουμε στο ταξίδι της συνεισφοράς μας για ένα καλύτερο αύριο.

Οι δεσμεύσεις μας για τον πλανήτη

Καθώς ο αγώνας μας για να σώσουμε τον πλανήτη, το σπίτι μας, επιταχύνεται όσο ποτέ, τον ίδιο ρυθμό ακολουθεί και η δέσμευσή μας να εξελίξουμε τις φιλοδοξίες μας. Προκειμένου να συνεχίσουμε το ταξίδι μας, η Miele Professional αναλαμβάνει τις ακόλουθες δεσμεύσεις βιωσιμότητας.

Μια μητέρα και η κόρη της στέκονται δίπλα στους Μικρούς Γίγαντες της Miele βλέποντας κάτι στο tablet.

Να κάνουμε τη βιωσιμότητα πράξη σε κάθε μας βήμα

Εργαζόμαστε διαρκώς με στόχο να καταστήσουμε τη βιωσιμότητα απολύτως απαραίτητη σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και σε όλες τις αλυσίδες αξιών μας, όπως και στα σπίτια και στις επιχειρήσεις των πελατών μας.

Εικονίζεται η μοντέρνα οθόνη αφής ενός πλυντηρίου πιάτων Miele Professional

Να κατασκευάζουμε συσκευές που δεν θα αφήνουν αποτύπωμα

Η Miele είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή των καλύτερων δυνατών προϊόντων και υπηρεσιών με τον μικρότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον, με τελικό στόχο τα προϊόντα να έχουν 100% ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα.

Ένας άνδρας κοιτά μέσα από το άνοιγμα ενός εξαρτήματος.

Να δώσουμε τέλος στην παραγωγή αποβλήτων δίνοντας νέα ζωή στις συσκευές μας

Εργαζόμαστε με στόχο τη δημιουργία μιας κυκλικής αλυσίδας αξιών με καθαρές μηδενικές εκπομπές, προκειμένου όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις συσκευές μας να επανεισέρχονται στον κύκλο στο τέλος του κύκλου ζωής τους.

Η φήμη της αξιοπιστίας μας παγκοσμίως δεν είναι τυχαία. Όλα τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε ενδελεχείς και αυστηρές δοκιμές¹.

 • Τα πλυντήριά μας έχουν δοκιμαστεί για 30.000 ώρες λειτουργίας.

 • Τα στεγνωτήριά μας έχουν δοκιμαστεί για 40.000 κύκλους λειτουργίας.

 • Τα πλυντήρια απολύμανσης έχουν δοκιμαστεί για 15.000 ώρες λειτουργίας.

 • Τα πλυντήρια πιάτων μας με σύστημα φρέσκου νερού² έχουν δοκιμαστεί για 28.000 κύκλους πλύσης.

 • Οι πόρτες στα πλυντήρια ρούχων μας ανοίγουν, κλείνουν, κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν 60.000 φορές.

 • Οι πόρτες στα πλυντήρια πιάτων μας ανοίγουν και κλείνουν 100.000 φορές.

Βιωσιμότητα με μία ματιά

Στο ενημερωτικό δελτίο μας θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας, τις δεσμεύσεις μας προς τον πλανήτη, περισσότερες λεπτομέρειες για τις βιώσιμες λύσεις μας και ορισμένα ενδιαφέροντα γεγονότα για τις ενδελεχείς και αυστηρές δοκιμές στις οποίες υποβάλλονται οι συσκευές μας. Μάθετε περισσότερα τώρα!

Περισσότερα σχετικά με τη βιωσιμότητα

Από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία μας το 1899, η βιωσιμότητα έχει εδραιωθεί σταθερά στις αξίες μας. Διαβάστε τα άρθρα μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσέγγισή μας στο θέμα βιωσιμότητας!

Ένα νησί από ψηλά, με νερό, παραλία και δέντρα.

Η βιωσιμότητα ανήκει στο DNA μας

Η βιωσιμότητα αποτελούσε ανέκαθεν τον πυρήνα των προϊόντων της Miele. Ανακαλύψτε την πορεία μας από τη στιγμή που ξεκινήσαμε.

Μια γυναίκα χειρίζεται ένα tablet σε ένα πράσινο περιβάλλον

Ένα βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη μας

Η Miele Professional έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει ένα βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη μας. Μάθετε περισσότερα για την υπόσχεση που δώσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας μέχρι το 2030.

Immer Besser σημαίνει πάντα καλύτερα, πάντα με φροντίδα

Ως οικογενειακή επιχείρηση, πιστεύουμε ότι το μέλλον πρέπει να είναι βιώσιμο και ότι η ευθύνη μας δεν τελειώνει στην πύλη του εργοστασίου. Γι' αυτό έχουμε το κίνητρο να κάνουμε ό,τι φτιάχνουμε πιο βιώσιμο, και να βοηθήσουμε άλλους να κάνουν το ίδιο. Επειδή μόνο μαζί μπορούμε να ξεκινήσουμε να απαντάμε στις προκλήσεις που δέχεται ο πλανήτης μας.

Επιχειρηματίες σε αίθουσα συσκέψεων
Παίρνουμε τη βιωσιμότητα στα σοβαρά

Περισσότερο από το 50% του προϋπολογισμού της Miele για την έρευνα και την ανάπτυξη πηγαίνει σε πιο βιώσιμες συσκευές και υπηρεσίες. Η πλειονότητα των πλυντηρίων ρούχων Miele που πωλήθηκαν το 2020 πέτυχαν τις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις στην αγορά.

Ιστορική φωτογραφία ενός διαχωριστή κρέμας
Η ποιότητα αντιστοιχεί σε μακροβιότητα

Από την πρώτη μέρα, η καρδιά της φιλοσοφίας πίσω από τα προϊόντα μας ήταν να κατασκευάζουμε προϊόντα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής, χρησιμοποιώντας υλικά κορυφαίας ποιότητας και προηγμένες μεθόδους παραγωγής. Έτσι, με τη χρήση συσκευών Miele Professional που αντέχουν περισσότερο, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, γνωρίζοντας ότι καταναλώνετε λιγότερο.

Λογότυπο Miele
Ένας αξιόπιστος συνεργάτης

Στη Miele (και στη Miele Professional) απασχολούμε περισσότερους από 22.300 ανθρώπους των οποίων η ευημερία είναι πολύ σημαντική για εμάς. Μέσα από πολύπλευρες πρωτοβουλίες ανθρώπινου δυναμικού, υποστηρίζουμε όλους τους υπαλλήλους μας και δεσμευόμαστε να είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης τόσο για τον κλάδο μας όσο και για την κοινωνία.

Εσωτερικό εγκαταστάσεων παραγωγής της Miele, ένας εργαζόμενος κάνει ποδήλατο
Ουδέτερο ισοζύγιο CO₂ σε όλες τις εγκαταστάσεις μας

Η Miele  έχει ενταχθεί στην πρωτοβουλία Science Based Targets initiative (SBTi) και έχουμε πετύχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα σε όλες μας τις εγκαταστάσεις (πεδία 1 και 2). Σημαντικό ορόσημο σε αυτό το μονοπάτι είναι η μείωση των εκπομπών στο στάδιο χρήσης των προϊόντων μας (πεδίο 3.11), που αποτελούν τη μεγαλύτερη συνεισφορά στο συνολικό αποτύπωμα άνθρακα, κατά 15% από το 2019 έως το 2030. .

Πολλά διαφορετικά ανταλλακτικά σε λευκό φόντο
Το δικαίωμά σας στην επισκευή

Χάρη στην υψηλή τους ποιότητα οι συσκευές Miele έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Εάν κριθεί αναγκαία κάποια επισκευή, τα σημαντικά λειτουργικά μέρη είναι διαθέσιμα έως και 15 έτη μετά το τέλος κυκλοφορίας της σειράς.³ Επιπλέον, για σημαντικές λειτουργίες υπάρχει συχνά η δυνατότητα παράδοσης γνήσιων ανταλλακτικών.

Έκθεση βιωσιμότητας Miele

Η νέα έκθεση βιωσιμότητας της Miele είναι πλέον διαθέσιμη προς λήψη. Σε αυτήν την έκθεση, η Miele ενισχύει τη δέσμευσή της ως προς τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης (ΣΒΑ), που δημοσιεύτηκαν από τον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών, και συμμετέχει στον στόχο των 2°C της διεθνούς πολιτικής για το κλίμα. Όπως και στην περίπτωση προηγούμενων εκθέσεων, αυτό το θέμα ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές της Global Reporting Initiative (GRI), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που προωθεί την αειφορία μέσω ενός παγκόσμιου πλαισίου Απολογισμού Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Είμαστε εδώ για εσάς, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα σωστά προϊόντα και τις σωστές υπηρεσίες για την επιχείρησή σας. Η Miele Professional σάς προσφέρει εξατομικευμένες και βιώσιμες λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σας: Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

 1. 1.
  Οι εκθέσεις ενδέχεται να διαφοροποιούνται βάσει των επιμέρους κατηγοριών προϊόντων και της απόδοσης της συσκευής.
 2. 2.
  Σειρά Masterline
 3. 3.
  Δεν ισχύει για ψηφιακά προϊόντα ή προϊόντα για τεκμηρίωση διαδικασιών.