Νέα προϊόντα και χαρακτηριστικά

Αρχική σελίδαΠροϊόνταΝέα προϊόντα και χαρακτηριστικά

Νέα προϊόντα

Τεχνολογία πλύσης πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων σας για πρώτης τάξεως υγιεινή και βελτιωμένη φροντίδα στην καθημερινή σας εργασιακή ζωή.

MasterLine

Είμαι το MasterLine, το δυνατό, ανθεκτικό και αποδοτικό πλυντήριο πιάτων σας. Έχω σχεδιαστεί για να ανταποκριθώ στις προκλήσεις του επαγγελματικού πλυσίματος πιάτων και υπόσχομαι να μειώσω τον φόρτο εργασίας σας μέσα στο χάος της καθημερινότητας. Οι σύγχρονες τεχνολογίες της Miele, τα εύχρηστα πλήκτρα αφής και τα προγράμματα διάρκειας μόλις 5 λεπτών¹ έχουν τέλεια αποτελέσματα, βελτιστοποιούν τις διαδικασίες και αφήνουν χρόνο γι' αυτό που μετράει: να εργάζεστε με τους ανθρώπους για τους οποίους είστε εκεί.

Ποτήρια, πιάτα και μαχαιροπίρουνα – Καθαρά σε μόλις 17 λεπτά

ProfiLine

Ο κόσμος μας κινείται ταχύτερα από ποτέ, καθιστώντας έναν πόρο όλο και πιο πολύτιμο: τον χρόνο. Οι υποχρεώσεις μας ατελείωτες, το καθημερινό μας πρόγραμμα φορτωμένο, οι απαιτήσεις από τον εαυτό μας τεράστιες. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Τα πλυντήρια πιάτων ProfiLine σχεδιάστηκαν ειδικά για να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της επαγγελματικής χρήσης, συνδυάζοντας την τεχνολογία των πιο εξελιγμένων συσκευών Miele Professional με την άνεση και τον σχεδιασμό των εμβληματικών μοντέλων οικιακής χρήσης.

SmartBiz

Το πλυντήριο πιάτων που κάνει τη διαφορά.

Η επαγγελματική λύση που προσθέτει αξία έχοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Πλυντήρια πιάτων tank κάτω πάγκου

Τέλειο πλύσιμο πιάτων με το πάτημα ενός κουμπιού

Ανακαλύψτε τα πλυντήρια πιάτων με σύστημα tank κάτω πάγκου που διαθέτουν διαισθητική οθόνη αφής για απόλυτη άνεση και ευελιξία του χρήστη – πάντα σε συνδυασμό με κορυφαία απόδοση και οικονομία.

Συσκευές για μεγάλο φόρτο εργασίας

Πλυντήρια πιάτων με σύστημα tank (ολίσθηση) τύπου καμπάνα με προγράμματα διάρκειας μόλις 50 δευτερολέπτων

Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο: κατά τις ώρες αιχμής, η ομάδα πλυσίματος πιάτων έχει πολλή δουλειά. Χάρη στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα άριστα προσαρμοσμένα εξαρτήματα, τα πλυντήρια πιάτων μας με σύστημα tank (ολίσθηση) τύπου καμπάνα μπορούν να συμβαδίζουν με τους εντατικούς ρυθμούς και να αποδίδουν τέλεια υπό συνεχή πίεση. Μια καλοσχεδιασμένη, ολοκληρωμένη λύση για την κάλυψη των υψηλότερων απαιτήσεων και την εξασφάλιση ότι τα σκεύη θα είναι και πάλι διαθέσιμα γρήγορα. Αξιοπιστία, οικονομία και, πάνω απ' όλα, ταχύτητα. Για απόλυτη τάξη, οργάνωση και καθαριότητα στην κουζίνα.

Τεχνολογία φροντίδας ιματισμού

Το στεγνωτήριο και το πλυντήριο ρούχων Benchmark Performance Plus στέκονται μπροστά σε γκρι φόντο. Δίπλα τους μια μαύρη σκιά ενός slackliner.

Πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων της νέας γενιάς Benchmark.

Μια τέλεια ισορροπία

Η καρδιά χτυπάει δυνατά. Οι αισθήσεις είναι σε υπερδιέγερση. Από δω και πέρα, μετράει μόνο το επόμενο βήμα. Το slacklining αντιπροσωπεύει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ της φιλοδοξίας, της τεχνολογίας και της διαίσθησης και δοκιμάζει τα όρια του εφικτού. Η επιθυμία σας να φτάσετε σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη είναι μια έκφραση της απόλυτης εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σας αλλά και το αποτέλεσμα υψηλής επιδεξιότητας και ακρίβειας. Κάθε κίνηση έχει γίνει βίωμα, κάθε σενάριο έχει δοκιμαστεί. Υλικά, ρυθμίσεις, αλληλουχίες κινήσεων: κάθε λεπτομέρεια έχει τελειοποιηθεί. Εσείς συγκεντρώνεστε μόνο στην απόλυτη ισορροπία.

Οι Μικροί Γίγαντες

Το θεμέλιο της επιτυχίας σας

Ανακαλύψτε τα μικρού μεγέθους πλυντήρια και στεγνωτήρια Miele για επαγγελματική χρήση. Ανακαλύψτε τις καινοτόμες τεχνολογίες για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού, οικονομία, άνεση και ευελιξία.

PRI 318, 418, 421

Σιδερωτήρια για άψογο φινίρισμα του ιματισμού

Ανακαλύψτε τα σιδερωτήρια από τη Miele Professional. Με τα μοναδικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά, την κορυφαία ποιότητα και την απλή χρήση τους, τα σιδερωτήρια αυτά εξασφαλίζουν ένα τέλειο φινίρισμα που ικανοποιεί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Απορρυπαντικά και προϊόντα φροντίδας για επαγγελματικά laundries

ProCare Tex

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία και στη συνεργασία με ειδικούς εφαρμοσμένης τεχνολογίας, τα απορρυπαντικά και τα προϊόντα φροντίδας ProCare Tex σχεδιάστηκαν ειδικά για χρήση σε επαγγελματικές συσκευές Miele. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά ήπια, ομαλή και οικονομική διαδικασία επανεπεξεργασίας για όλα τα είδη υφασμάτων.

Το σιδέρωμα γίνεται ευχαρίστηση

Το επαγγελματικό σύστημα σιδερώματος με ατμό PIB 100

Η φροντίδα ιματισμού και συγκεκριμένα το σιδέρωμα είναι μέρος των καθημερινών σας δραστηριοτήτων, αλλά όχι η κύρια εργασία σας; Για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει έτσι και ότι θα μπορείτε να αφοσιώνεστε στα βασικά καθήκοντά σας, η Miele προσφέρει τώρα την επαγγελματική λύση MIELE PIB 100.

Η σειρά στον κόσμο της επαγγελματικής φροντίδας ιματισμού

SmartBiz

Το πλυντήριο και στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας της σειράς SmartBiz εγγυάται υψηλή απόδοση για συχνότητα εφαρμογών που φτάνει καθημερινά έως και τους 3 κύκλους λειτουργίας.

Οδοντιατρική, εργαστήρια και ιατρική τεχνολογία

Ώρα για αλλαγή. Τώρα.

Εργαστηριακό πλυντήριο PG 8504

Η μετάβαση από τον χειροκίνητο καθαρισμό στη χρήση πλυντηρίου εργαστηριακών γυάλινων ειδών αποτελεί αναμφισβήτητο κέρδος, καθώς αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα και μειώνει την άσκοπη σπατάλη πολύτιμων πόρων όπως είναι ο χρόνος, το νερό, η ενέργεια και τα χημικά προϊόντα επεξεργασίας. Κάνετε την καθημερινότητά σας στο εργαστήριο ευκολότερη τώρα με το εργαστηριακό πλυντήριο PG 8504 και με όφελος 2.700€.

Χωράει παντού!

PLW 7111 SlimLine

Χωράει παντού και πάντα! Ακόμα κι αν ο χώρος είναι περιορισμένος, η αποτελεσματική επανεπεξεργασία των γυάλινων σκευών εργαστηρίου είναι εξασφαλισμένη. Το νέο εργαστηριακό πλυντήριο PLW 7111 SlimLine προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα, ενώ, χάρη στο νέο σύστημα φόρτωσης EasyLoad, εξασφαλίζει μέγιστη παραγωγικότητα.

EasyLoad – γρήγορο και εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα φόρτωσης.

Το σύστημα φόρτωσης για τα εργαστηριακά πλυντήρια Miele.

Το σύστημα EasyLoad είναι ευέλικτο και εύχρηστο και παρέχει εγγυημένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα παραγωγικότητας όσον αφορά την επανεπεξεργασία γυάλινων ειδών εργαστηρίου.

Δυνατό και ευέλικτο:

Το νέο εργαστηριακό πλυντήριο Miele PLW 86 μεγάλης χωρητικότητας

Η νέα σειρά PLW 86 αλλάζει τα δεδομένα από άποψη απόδοσης και φιλικότητας προς τον χρήστη. Το πλήρως επανασχεδιασμένο σύστημα πλύσης έχει αισθητά καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τις προηγούμενες σειρές και, χάρη στην αντλία μεταβλητής ταχύτητας, έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει την πίεση κυκλοφορίας και την κατανάλωση νερού στο εκάστοτε φορτίο.

  1. 1.
    Η διάρκεια προγράμματος εξαρτάται από την εκάστοτε σύνδεση του πελάτη. 5 λεπτά όταν συνδέεται σε 3N AC 400 V 50 Hz και ζεστό νερό 65°C.