Ποιότητα. Αποδοτικότητα. Ταχύτητα. Η ιδανική ισορροπία για την επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού

Οι slackliners μπορούν και εξισορροπούν τέλεια την τεχνολογία, τη διαίσθηση και την ακρίβεια για να επιτύχουν νέες κορυφαίες επιδόσεις. Οι συσκευές Benchmark της Miele συνδυάζουν αποδοτικές τεχνολογίες, διαισθητικά συστήματα ελέγχου και ειδικά προγράμματα για να παρέχουν μια απόλυτα προσαρμοσμένη λύση συστημάτων, που εγγυάται άψογη υγιεινή και οικονομικά αποδοτικές διαδικασίες σε βάθος χρόνου.

Συσκευές Benchmark της Miele

Με δύο σειρές προϊόντων, τα πλυντήρια και στεγνωτήρια της σειράς Benchmark προσφέρουν ειδικά βελτιστοποιημένες λύσεις για διάφορους κλάδους. Τα μοντέλα PERFORMANCE διατίθενται σε προνομιακές τιμές, και με τα ειδικά προγράμματά τους καλύπτουν όλες τις βασικές απαιτήσεις. Τα κορυφαία μοντέλα PERFORMANCE PLUS μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας, και χάρη στα διαθέσιμα πολυάριθμα ειδικά προγράμματα μπορούν να αναλάβουν ακόμη και ηράκλειους άθλους.

Ο στόχος: άψογες διαδικασίες

Slackliner is balancing on a rope between two peaks with the sea in the background.

Εύχρηστα συστήματα ελέγχου

Εύχρηστα πλήκτρα αφής με έγχρωμα σύμβολα, χρήσιμες λειτουργίες και σαφείς εντολές εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες μπορούν να επιλέγουν τα προγράμματα γρήγορα και με σιγουριά.

Hiker is standing on a summit with their arms wide open. An alpine panorama stretches before him.

Αποδοτικά προγράμματα πλύσης και στεγνώματος

Τα προγράμματα υγιεινής για όλες τις βασικές και ειδικές εφαρμογές διασφαλίζουν τη σχολαστική επανεπεξεργασία και την απαλή φροντίδα.

Slackliner is balancing on a rope. A mountain range can be seen in the background.

Έξυπνη συνδεσιμότητα

Οι νέες λειτουργίες και πλατφόρμες υποστηρίζουν την ψηφιακή διαχείριση της φροντίδας του ιματισμού και τη σύνδεση με τα συστήματα του πελάτη.

View from below of a slackliner balancing on a rope.

Βιώσιμη λύση συστημάτων

Οι σύντομοι κύκλοι των προγραμμάτων, η βιώσιμη επαγγελματική τεχνολογία και η χαμηλή κατανάλωση βελτιστοποιούν τις διαδικασίες, μειώνουν το κόστος και προστατεύουν το περιβάλλον.

A slackliner is balancing on a slack, red rope.

Πλυντήρια ρούχων Benchmark

Οι νέοι αισθητήρες, η βελτιστοποιημένη τεχνολογία και το OneFingerTouch ενισχύουν την ασφάλεια, βελτιώνουν τις διαδικασίες και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής των συσκευών.

Στεγνωτήρια Benchmark

Τα πατενταρισμένα συστήματα και η νέα αντλία θερμότητας εξασφαλίζουν στέγνωμα ακριβείας, σύντομους κύκλους και χαμηλή κατανάλωση.

Κορυφαία χαρακτηριστικά της νέας γενιάς Benchmark

  • Χαμηλή κατανάλωση

  • Σύντομοι κύκλοι προγραμμάτων

  • Σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση

  • Απλός χειρισμός

  • Έξυπνη συνδεσιμότητα

  • Λύση συστημάτων μεγάλης χωρητικότητας

Miele Benchmark: Τώρα διαθέσιμα και 9 έως 11 κιλά

Πλυντήριο ρούχων Benchmark Performance PWM 909
Μερικές φορές το λιγότερο είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή
Πλυντήρια ρούχων Benchmark 9-11 kg

Εξοικονομήστε όχι μόνο χώρο, αλλά και νερό και ενέργεια: Επιλέξτε την πρακτική και αποδοτική λύση για την επιχείρησή σας με τα πλυντήρια Benchmark 9 έως 11 kg.

Στεγνωτήριο ρούχων Benchmark Performance PDR 910
Ποιότητα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα
Στεγνωτήρια Benchmark 10 kg

Οικονομική κατανάλωση, ακριβές στέγνωμα και οικονομικές διεργασίες. Τα στιβαρά στεγνωτήρια Benchmark προσφέρουν νέες δυνατότητες για την επιχείρησή σας.

Έντυπο Benchmark: Η τέλεια επισκόπηση

Ανακαλύψτε το πλήρες φάσμα των καινοτομιών και των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι νέες συσκευές Benchmark. Μόνο ένα κλικ μακριά: Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις σειρές προϊόντων καθώς και τις τεχνικές καινοτομίες και μια λεπτομερής επισκόπηση των μοντέλων.

Η άμεση σύνδεσή σας μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις για τα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων της σειράς Benchmark; Θα χαρούμε να σας προτείνουμε την ιδανική συστημική λύση για την επιχείρησή σας.