Όψη του γαλάζιου ουρανού στον οποίο διακρίνονται οι κορυφές των δέντρων.
Αρχική σελίδαΣχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Από την αρχή της διαδρομής μας, έχουμε καλλιεργήσει μια κουλτούρα καινοτομίας, εμπνευσμένη από το πάθος να κάνουμε τη διαφορά για τους πελάτες μας. Αυτό το θεμέλιο μάς έχει βοηθήσει να γίνουμε αξιόπιστος επιχειρηματικός συνεργάτης στους κλάδους δραστηριοποίησής μας, μαζί με τη φήμη μας σχετικά με την ποιότητα. Οι επιχειρηματικές μας λύσεις υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα κλάδων: από μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων έως κατασκηνώσεις, από νοσοκομεία έως παιδικούς σταθμούς, εργαστήρια, καθαριστήρια και όλα τα σχετικά. Προσφέρουμε εξελιγμένες λύσεις για την επιχείρησή σας.

Μια ιστορική φωτογραφία που δείχνει τη συναρμολόγηση των πλυντηρίων Miele Professional

Ιστορία

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 1899, στην πόλη Herzebrock της Γερμανίας, όταν ο μηχανικός Carl Miele και ο επιχειρηματίας Reinhard Zinkann παρουσίασαν τις πρώτες τους γαλακτοκομικές μηχανές παραγωγής κρέμας και βουτύρου. Από τότε, το ταξίδι τους συνεχίζει να εμπνέει την αξιοσημείωτη κληρονομιά της Miele. Η κατευθυντήρια αρχή τους «Immer Besser» που σημαίνει «Πάντα καλύτερα» όχι μόνο άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου, αλλά εξακολουθεί να ευδοκιμεί στον πυρήνα της οικογενειακής μας επιχείρησης. Μας δίνει κίνητρο να δίνουμε καλύτερες, πιο έξυπνες λύσεις, ώστε τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις που εξυπηρετούν να γίνονται πιο βιώσιμα, γενιά με τη γενιά.

Οι επιχειρηματικές λύσεις αποτελούσαν πάντα σημαντικό κομμάτι της Miele. Από το 1924 η επαγγελματική μας ομάδα συνεργάζεται στενά με επιχειρήσεις, εμπειρογνώμονες και συνεργάτες σε πολλούς κλάδους και κατά τη διάρκεια δεκαετιών, για να υποστηρίξει τις μοναδικές προκλήσεις και φιλοδοξίες των πελατών μας. Με γνώμονα τη βιωσιμότητα, οι λύσεις 360PRO είναι κατασκευασμένες με βάση τις βαθιά ριζωμένες αξίες του παρελθόντος, αλλά παράλληλα αντικατοπτρίζουν τις σύγχρονες ιδέες ενός καλύτερου αύριο για όλους τους πελάτες μας.

Ανυπομονούμε να γράψουμε το νέο μας κεφάλαιο. Άλλωστε, το καλύτερο ποτέ δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο!

Το λογότυπο 125 ετών της Miele σε γκρι φόντο.

Γιορτάστε μαζί μας και επωφεληθείτε

Long Story Short: 125 χρόνια ποιότητας.

Η παράδοση συναντά την καινοτομία: Εδώ και 125 χρόνια, η Miele είναι συνώνυμη της κορυφαίας ποιότητας που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Γιορτάστε αυτήν την επέτειο μαζί μας και επωφεληθείτε από ειδικές προσφορές σε επιλεγμένα μοντέλα.

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Η οθόνη ενός πλυντηρίου πιάτων MasterLine της Miele Professional

Η φήμη της αξιοπιστίας μας παγκοσμίως δεν είναι τυχαία. Για να εγγυηθούμε άριστα πρότυπα, όλες οι λύσεις μας υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους ποιότητας και εξαιρετικά αυστηρή τελική επιθεώρηση. Ενώ άλλοι ικανοποιούνται με μερικούς γύρους δοκιμών, εμείς πάμε παραπέρα, για να διασφαλίσουμε ότι οι επαγγελματίες πελάτες μας έχουν εγγυημένο εξοπλισμό που αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου.

Για παράδειγμα, τα πλυντήρια ρούχων μας έχουν δοκιμαστεί σε 30.000 ώρες χρήσης, τα πλυντήρια πιάτων φρέσκου νερού MasterLine έχουν δοκιμαστεί σε 28.000 κύκλους και τα πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια έχουν δοκιμαστεί σε 15.000 ώρες λειτουργίας. Ελέγχουμε, επίσης, με αυστηρότητα λειτουργίες, όπως τον διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και τις πόρτες των συσκευών.

Και όχι μόνο αυτό. Για εμάς, γερμανική τεχνολογία σημαίνει εξαιρετική ακρίβεια, ενώ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ακόμη και για την παραμικρή βελτίωση. Υλικά, όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, επιλέγονται στοχευμένα για να αυξήσουν τη μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ έχουμε αναπτύξει χαρακτηριστικά κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, όπως ο κυψελωτός κάδος μας, για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν κορυφαία αποτελέσματα κάθε φορά. Χάρη σε αυτήν την προσέγγιση, είμαστε υπερήφανοι που οι πελάτες μας συνεχίζουν να μας επιλέγουν για να διαμορφώσουμε το μέλλον των επιχειρήσεών τους.

Φιλοσοφία

Μια επιχειρηματίας με ένα tablet στέκεται μπροστά σε έναν πίνακα και σκέφτεται

Ως ο συνεργάτης σας που δίνει λύσεις, θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας από το πρώτο μας καλωσόρισμα, για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας, παρέχοντάς σας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και τη σιγουριά ότι, επιλέγοντάς μας, παίρνετε τη σωστή απόφαση. Καθώς είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση τέταρτης πλέον γενιάς, παραμένουμε πιστοί στην ευθύνη μας απέναντι στα προϊόντα και τις διαδικασίες μας, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας, καθώς και στην προστασία των φυσικών μας πόρων. Αυτό αντικατοπτρίζεται τόσο στα υλικά που επιλέγουμε όσο και στον σχεδιασμό και την παραγωγή των συσκευών μας.

Γιατί η υπόσχεσή μας είναι αυτή: Immer Besser. Πάντα καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε και ποτέ δεν μένουμε στάσιμοι. Από τις σχέσεις που χτίζουμε με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, μέχρι την κουλτούρα μας και τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζουμε τους υπαλλήλους μας, προσπαθούμε συνεχώς να υπερβαίνουμε και να ξεπερνάμε τα όρια μας σε ό,τι κάνουμε. Αυτό είναι το κίνητρό μας! Καθώς ο κόσμος και οι ανάγκες του συνεχίζουν να αλλάζουν, εμείς θα υποδεχόμαστε κάθε πρόκληση που έρχεται στον δρόμο μας. Αυτός είναι ο λόγος που επανεξετάζουμε καθετί με σκοπό να το τελειοποιήσουμε, αμφισβητώντας πάντα το κατεστημένο και προσπαθώντας να εφαρμόζουμε τις αξίες μας με σεβασμό στον πλανήτη μας, που είναι άλλωστε και το μοναδικό μας σπίτι. Επιλέγοντας εμάς, δεν συνεργάζεστε απλώς με έναν προμηθευτή, αλλά με έναν συνεργάτη που θα υποστηρίξει τις φιλοδοξίες σας, όσο μεγάλες ή μικρές κι αν είναι.

Διοίκηση

Οι έξι διευθύνοντες σύμβουλοι της Miele

Από ένα εργοστάσιο που βρισκόταν σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας μέχρι τη σημερινή παγκόσμια επιχειρηματική της δραστηριότητα, η εταιρεία βρίσκεται στην ιδιοκτησία των οικογενειών Miele και Zinkann από το 1899. Αυτό σημαίνει ότι οι υποστηρικτές μας φαίνεται να έχουν τη Miele στο DNA τους.

Μαζί με τέσσερα εξωτερικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, και οι δύο οικογένειες εμπλέκονται στην επιχειρησιακή διοίκηση και αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της κατεύθυνσης της εταιρείας. Είτε είστε υπάλληλοι, συνεργάτες ή πελάτες, είστε ευπρόσδεκτοι στην οικογένειά μας.

Ο επικεφαλής της Επιχειρηματικής Μονάδας Professional είναι ο Dr. Christian Kluge, ο οποίος αποτελεί την κινητήρια δύναμη του σκοπού μας, που είναι να είμαστε οι πιο εμπνευσμένοι συνεργάτες λύσεων για τους πελάτες μας.

Επιχειρηματική ανάπτυξη

Τέσσερις νεαρές γυναίκες επεξεργάζονται νέες ιδέες σε ένα εργαστήριο

Ο επιχειρηματικός μας στόχος είναι να γίνουμε ο εμπνευσμένος συνεργάτης των πελατών μας, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο. Από τη βιωσιμότητα και την προώθηση της αποδοτικότητας μέχρι τη χρήση της τεχνογνωσίας μας, σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις που υποστηρίζουμε, κάτι που καθιστά τον επιχειρηματικό μας στόχο όχι απλώς μια φιλοδοξία, αλλά μια ευθύνη!

Με βάση την αρχή μας «Immer Besser», κάναμε μερικά μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια για να το πετύχουμε αυτό, όπως το λανσάρισμα νέων προϊόντων που εμπλουτίζουν την ποιότητα της Miele με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την υποδοχή νέων ταλέντων που θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Συνεχίζουμε, επίσης, να ενεργούμε με σκοπό την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας για βιωσιμότητα. Αυτό αντικατοπτρίζεται στα οικονομικά μας μεγέθη.

Κατά το οικονομικό έτος 2022 η εταιρεία πέτυχε πωλήσεις ύψους 5,43 δισ. ευρώ. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 591 εκατ. ευρώ ή 12,2%. Στη Γερμανία, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 1,47 δισ. ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2022, ο Όμιλος Miele απασχολούσε περίπου 23.300 άτομα παγκοσμίως, εκ των οποίων 11.900 στη Γερμανία.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Είμαστε εδώ για εσάς, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα σωστά προϊόντα και τις σωστές υπηρεσίες για την επιχείρησή σας. Η Miele Professional σάς προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σας: Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!