Προωθητικές ενέργειες

Απολαύστε επιπλέον οφέλη με την αγορά προϊόντων Miele

Μάθετε περισσότερα για τις ειδικές προωθητικές ενέργειές μας και τις τελευταίες εξελίξεις. Μείνετε ενημερωμένοι και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας με λύσεις Miele.

Ώρα για αλλαγή. Τώρα.
EntryLevel

Η μετάβαση από τον χειροκίνητο καθαρισμό στη χρήση πλυντηρίου εργαστηριακών γυάλινων ειδών αποτελεί αναμφισβήτητο κέρδος, καθώς αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα και μειώνει την άσκοπη σπατάλη πολύτιμων πόρων όπως είναι ο χρόνος, το νερό, η ενέργεια και τα χημικά προϊόντα επεξεργασίας. Κάνετε την καθημερινότητά σας στο εργαστήριο ευκολότερη τώρα με το εργαστηριακό πλυντήριο PG 8504 και με όφελος 2.450€.

Από αριστερά προς τα δεξιά, ένα πλυντήριο ρούχων της σειράς Μικροί Γίγαντες Performance, ένα σύστημα σιδερώματος με ατμό PIB 100 και ένα μισάνοιχτο πλυντήριο πιάτων με σύστημα φρέσκου νερού MasterLine παρατεταγμένα σε σειρά σε γκρι φόντο
Για τη φροντίδα του ιματισμού ή των σκευών/ποτηριών σας
Long Story Short: 125 Χρόνια Ποιότητας.

Η παράδοση συναντά την καινοτομία: Εδώ και 125 χρόνια, Miele σημαίνει κορυφαία ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Γιορτάστε αυτήν την επέτειο μαζί μας και επωφεληθείτε από ειδικές προσφορές σε επιλεγμένα μοντέλα συσκευών εξοικονομώντας έως 4.500 €. Μάθετε πώς καταφέρνουμε όχι μόνο να κρατάμε τις υποσχέσεις μας εδώ και 125 χρόνια, αλλά και να υπερβαίνουμε όλες τις προσδοκίες.

Ένα πλυντήριο απολύμανσης κάτω πάγκου PG 85 τοποθετημένο δίπλα σε έναν μικρό αποστειρωτή Cube σε γκρι φόντο
Οδοντιατρεία
Long Story Short: 125 Χρόνια Ποιότητας.

Η παράδοση συναντά την καινοτομία: Εδώ και 125 χρόνια, Miele σημαίνει κορυφαία ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Γιορτάστε αυτήν την επέτειο μαζί μας και επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά σε επιλεγμένο μοντέλο για τον οδοντιατρικό κλάδο εξοικονομώντας έως 1.100 €.