Μια γυναίκα με λευκό παλτό στέκεται μπροστά από ένα πλυντήριο πιάτων Masterline σε μια μοντέρνα κουζίνα

Miele Professional. Immer Besser.

Φροντίζουμε τους πελάτες μας με τις πιο αξιόπιστες και βιώσιμες λύσεις.

Νέα προϊόντα
Αντλήστε έμπνευση από τα νέα μας προϊόντα.

Miele Professional σημαίνει καινοτομία. Ανακαλύψτε τα τελευταία νέα για τα προϊόντα μας και βρείτε τις λύσεις που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.

Service και υποστήριξη
Υποστήριξη που είναι πάντα εκεί για εσάς

Είμαστε πάντα εκεί για εσάς, 7 ημέρες την εβδομάδα. Και, σε ορισμένες περιοχές, ακόμη και 24 ώρες το 24ωρο. Επιλέξτε τις υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας κι εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα.

Εκθέσεις και σεμινάρια
Επισκεφθείτε μας!

Επισκεφθείτε τις εμπορικές εκθέσεις και τις εκδηλώσεις μας και ανακαλύψτε ζωντανά τη γοητεία των προϊόντων μας. Θα χαρούμε πολύ να σας παρουσιάσουμε αυτοπροσώπως τις καινοτομίες και τα προτερήματά μας, σε ένα φιλικό περιβάλλον. Ανυπομονούμε να συζητήσουμε μαζί σας!

Ένας άνδρας με λευκό πουκάμισο και μούσι ακουμπά σε έναν ξύλινο τοίχο σπιτιού. Χαμογελά και κοιτάζει στο βάθος.

Η βιωσιμότητα στη Miele Professional

Immer Besser: για τον πλανήτη, το μοναδικό μας σπίτι

Όλοι φέρουμε ευθύνη για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον – από τις μεγάλες πολυεθνικές μέχρι το μικρότερο νοικοκυριό. Immer Besser σημαίνει για εμάς δέσμευση να γινόμαστε πάντα καλύτεροι σε ό,τι κάνουμε. Μάθετε περισσότερα και δείτε πώς για εμάς η βιωσιμότητα είναι ένα ταξίδι!

Miele Professional

Immer Besser

Επανακαθορίζουμε την έννοια της τελειότητας, κάθε μέρα και παντού. Όπου και αν απαιτούνται υψηλού επιπέδου, ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα ή λύσεις, η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας είναι η πρώτη σας επιλογή.