Νεανικά χέρια κρατούν τα χέρια ενός ηλικιωμένου ατόμου σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Οίκοι ευγηρίας και μονάδες φροντίδας

Αρχική σελίδαΚλάδοιΟίκοι ευγηρίας και μονάδες φροντίδας

Φροντίδα, υποστήριξη, προστασία: κορυφαία υγιεινή και καθαριότητα για εγκαταστάσεις κέντρων φροντίδας και οίκων ευγηρίας

Η υγιεινή από τον χώρο της κουζίνας μέχρι τον ιματισμό αποτελεί σημαντικό παράγοντα σε χώρους όπως τα κέντρα φροντίδας και οι οίκοι ευγηρίας. Η Miele Professional βοηθάει αυτές τις εγκαταστάσεις να προστατεύουν την υγεία των ανθρώπων στους χώρους, είτε πρόκειται για κέντρα ημερήσιας φροντίδας, κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων ή εξωτερικούς ασθενείς.

Ιδανικές λύσεις για τον δικό σας κλάδο

Καμία πιθανότητα για μικρόβια, βακτήρια ή ιούς! Τα πλυντήρια, πλυντήρια πιάτων και στεγνωτήρια της Miele Professional ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση υγιεινής και προστασίας από μολύνσεις, είτε πρόκειται για ρουχισμό εργασίας, κλινοσκεπάσματα είτε για σκεύη. Μόνο όταν οι διαδικασίες στην κουζίνα ή στον χώρο ιματισμού βελτιστοποιηθούν, το προσωπικό των κέντρων φροντίδας και οίκων ευγηρίας μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην εξαιρετικά σημαντική εργασία τους: την υγεία και την ευεξία των νέων και ηλικιωμένων ανθρώπων. Για καλύτερη υγιεινή σε εγκαταστάσεις κέντρων φροντίδας.