Χέρια κρατούν τα ρυτιδωμένα χέρια ενός φιλοξενούμενου σε οίκο ευγηρίας.

Λύσεις για μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και οίκους ευγηρίας

Αρχική σελίδαΚλάδοιΟίκοι ευγηρίας και μονάδες φροντίδαςΜονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και οίκοι ευγηρίας

Το ολοκληρωμένο σύστημα Miele Professional για την εσωτερική πλύση

Με βάση την πολύχρονη εμπειρία της η Miele Professional ανέπτυξε πλυντήρια ρούχων και πιάτων που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αξιόπιστα βρομιά και παθογόνα. Αυτό επιβεβαιώνεται από ανεξάρτητα ινστιτούτα, τα οποία υποβάλλουν τακτικά τις συσκευές μας σε εξονυχιστικό έλεγχο.

Βρείτε την τέλεια λύση

Σύστημα 360PRO Miele Professional για μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και οίκους ευγηρίας

Εσωτερική πλύση ιματισμού

Υγιεινά και σχολαστικά καθαρός ιματισμός

Self service

Μικροί Γίγαντες, κορυφαία απόδοση, εξαιρετική ποιότητα ζωής

Κεντρική αίθουσα πλυσίματος πιάτων

Πεντακάθαρα μαχαιροπίρουνα και σκεύη

Αποκεντρωμένοι μικροί χώροι κουζίνας

Αποδοτικότητα και άνεση

Συνεργεία καθαρισμού

Επαγγελματίας που καθαρίζει επιφάνειες και δάπεδα

Service

Γνωρίζατε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Miele λαμβάνει συνεχώς κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές επιδόσεις του εδώ και πολλά χρόνια;

Μια γυναίκα φροντιστής βοηθάει έναν ηλικιωμένο να περπατήσει χρησιμοποιώντας έναν περιπατητήρα. Και οι δύο φορούν μάσκα προστασίας που καλύπτει το στόμα και τη μύτη τους.

Εξέχουσα σημασία στην προστασία: Υγιεινή σε οίκους ευγηρίας και φροντίδας

Οι ένοικοι σε οίκους ευγηρίας και φροντίδας είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι. Όταν μάλιστα έρχονται αντιμέτωποι με το ξέσπασμα μιας πανδημίας, είναι απολύτως απαραίτητο να διασφαλιστεί η αυστηρή υγιεινή στην καθημερινή φροντίδα ιματισμού και στις ρουτίνες καθαρισμού. Η σωστή διαδικασία επανεπεξεργασίας ιματισμού, σκευών και ιατρικού εξοπλισμού μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό του ιού και την επιβράδυνση του ρυθμού εξάπλωσής του.

Συνιστώμενα προϊόντα

Ζωή και φροντίδα 360PRO: με το σύστημά μας σάς προσφέρουμε τη σωστή λύση για κάθε περίσταση. Βρείτε τα ιδανικά προϊόντα για χρήση σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και κέντρα φροντίδας.

Τα έργα αναφοράς μας για μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και κέντρα φροντίδας

Οίκος ευγηρίας St. Elisabeth

Κάθε κίνηση ενός έμπειρου καθαριστή είναι η σωστή κίνηση. Κι έτσι πρέπει όταν, για παράδειγμα, έχει την ευθύνη για την καθαριότητα στον οίκο ευγηρίας St. Elisabeth και συμβάλλει στην ασφάλεια, την υγεία και την ευημερία των τροφίμων. Τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια της Miele είναι αξιόπιστοι σύμμαχοι του συνεργείου καθαρισμού προσφέροντας τους σταθερά καθαρές σφουγγαρίστρες και πανιά καθαρισμού.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να αυξήσετε την ποιότητα των υφασμάτων για επανεπεξεργασία, ή να μειώσετε τα έξοδα κατά την επανεπεξεργασία της αυξανόμενης ποσότητας ιματισμού υγιεινά και έγκαιρα; Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια λύση προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες: επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας