Πλυντήρια απoλύμανσης για εργαστήρια

Ιδιαίτερα απαλά με τα υλικά: Τα πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια διευκολύνουν την επανεπεξεργασία γυάλινων ειδών και σκευών εργαστηρίου που προορίζονται για αναλυτικά πειράματα.

Αρχική σελίδαΠροϊόνταΤεχνολογία εργαστηρίωνΠλυντήρια απoλύμανσης για εργαστήρια

9 Προϊόντα

Μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια Miele Professional

360PRO για το εργαστήριό σας

Φροντίζοντας τα πάντα

Με το 360PRO, η σειρά Miele Professional προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων για την αποδοτική και οικονομική διαδικασία καθαρισμού-απολύμανσης γυάλινων σκευών εργαστηρίου. Με σχεδιασμό που βασίζεται σε πολλά έτη εμπειρίας και σε στενή συνεργασία με ειδικούς στον κλάδο, οι λύσεις μας καλύπτουν όλες τις σημαντικές πτυχές καθαρισμού-απολύμανσης: Ισχυρές συσκευές, απολύτως κατάλληλα χημικά υλικά καθαρισμού, υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών σε εθνικό επίπεδο και ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες από ειδικούς στο δικό μας εργαστήριο εφαρμογών. Η τεχνολογία και η τεχνογνωσία προέρχονται από την ίδια πηγή, για αυτό και αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Το αποτέλεσμα είναι μια ξεκάθαρη, απρόσκοπτη, ομαλή και οικονομική διαδικασία καθαρισμού-απολύμανσης. Επίσης βελτιστοποιείται και ο χρόνος διαχείρισης, καθώς η Miele βρίσκεται πάντα πλάι σας ως εξειδικευμένος συνεργάτης σε όλα τα θέματα – από την τεχνολογία συσκευών μέχρι και τη χρηματοδότηση.
Σχεδιασμός για άριστα αποτελέσματα

Απόλυτη καινοτομία

Για περισσότερα από 60 έτη, η Miele Professional αναπτύσσει συστήματα υψηλής ποιότητας για τον καθαρισμό και την απολύμανση των ιατρικών εργαλείων, γυάλινων εργαστηριακών σκευών και για τον καθαρισμό βιομηχανικών εξαρτημάτων. Στο χρονικό διάστημα αυτό, κατακτήσαμε κορυφαία θέση παγκοσμίως, κυρίως χάρη στα πρότυπα υψηλής ποιότητας που τηρούμε. Η άριστη φήμη μας βασίζεται επίσης στο εξαιρετικό δυναμικό καινοτομίας της εταιρείας μας. Οι μηχανικοί της Miele Professional συνεχίζουν να επενδύουν χρόνο και ενέργεια σε βελτιώσεις και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων με σκοπό την πρόοδο ολόκληρου του κλάδου καθαρισμού-απολύμανσης για τον οδοντιατρικό, τον ιατρικό, τον εργαστηριακό και τον βιομηχανικό τομέα – προς όφελος όλων των χρηστών.
Απολύτως κατάλληλα χημικά

Άψογα αποτελέσματα

Όπως και η τεχνολογία της συσκευής και το πρόγραμμα καθαρισμού-απολύμανσης, έτσι και τα χημικά είναι ζωτικής σημασίας παράγοντας για τη διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης. Η εργασία που αναλαμβάνουν είναι απαιτητική. Χρειάζεται αφαίρεση των λεκέδων και απενεργοποίηση των μικροβίων, ενώ τα είδη προς καθαρισμό-απολύμανση, όπως κορυφαίας ποιότητας γυάλινα σκεύη εργαστηρίου, χρειάζονται όσο το δυνατόν προσεκτικότερο χειρισμό. Η Miele Professional παρέχει συγκεκριμένα ισχυρά καθαριστικά, ουδετεροποιητές και λαμπρυντικά για χρήστες σε εργαστήρια. Όλα τα χημικά είναι απόλυτα συντονισμένα με τα διάφορα υλικά και με τα πλυντήρια-απολυμαντές της Miele Professional. Για αυτόν τον λόγο, οι κορυφαίοι κατασκευαστές εργαλείων και γυάλινων σκευών συνιστούν Miele Professional.