Επαγγελματική τεχνολογία εργαστηρίων

Αρχική σελίδαΠροϊόνταΤεχνολογία εργαστηρίων

Η σωστή επιλογή για άψογη επανεπεξεργασία γυάλινων ειδών εργαστηρίου

Επανεπεξεργασία γυάλινων ειδών εργαστηρίου για αναλυτικά πειράματα – Η Miele Professional καινοτομεί στην κατασκευή συσκευών για αποδοτική και ασφαλή επανεπεξεργασία γυάλινων ειδών εργαστηρίου. Η συστηματική προσέγγιση στον καθαρισμό, συνδυάζοντας την απαλή μεταχείριση των υλικών με την οικονομική αποδοτικότητα στο εργαστήριο, εγγυάται άψογα αποτελέσματα καθαρισμού.

Νέα προϊόντα

Miele Professional σημαίνει καινοτομία. Ρίξτε μια ματιά στα πιο πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα μας και ανακαλύψτε την κατάλληλη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Γιατί να επιλέξετε την τεχνολογία εργαστηρίων από τη Miele Professional;

Στιβαρά και ανθεκτικά

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Μια απαιτητική εργάσιμη ημέρα απαιτεί προϊόντα, στα οποία μπορείτε πάντα να βασίζεστε, 100%. Για να εγγυηθούμε αυτή την αξιοπιστία, όλες οι συσκευές Miele Professional υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους ποιότητας και μια εξαιρετικά αυστηρή τελική επιθεώρηση. Οι συσκευές αποστέλλονται ή εγκαθίστανται μόνο αφού περάσουν επιτυχώς όλες τις δοκιμές στο εργοστάσιο. Οι συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι ποιότητας αποτελούν σημαντικό τμήμα των προτύπων υψηλής ποιότητας της σειράς Miele Professional. Τα πρότυπα αυτά ισχύουν ακόμα και για την παραγωγή μεμονωμένων εξαρτημάτων: επεξεργασία μετάλλου, κατασκευή πλαστικών μερών, ανάπτυξη κινητήρων και αντλιών, καθώς και παραγωγή ηλεκτρονικών. Όλα τα σημαντικά βήματα ολοκληρώνονται μέσα στην εταιρεία, έτσι ώστε η Miele να διατηρεί πλήρως τον έλεγχο της ποιότητας σε κάθε τομέα. 
Τέλεια βιωσιμότητα

Εξαιρετική απόδοση και οικονομία.

Μέγιστο επίπεδο επιδόσεων με εξαιρετική αποτελεσματικότητα και οικονομία. Ο συνδυασμός αυτών των φαινομενικά αντιφατικών αναγκών αποτελεί τυπικό χαρακτηριστικό των λύσεων συστημάτων Miele Professional. Οι συσκευές και οι διαδικασίες μας διακρίνονται για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και χημικών, καθώς και για τα πρωτοποριακά προγράμματα που επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού, παρέχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα υλικά από τα οποία αποτελείται το φορτίο. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες που προσφέρουμε υποστηρίζουν τις υψηλές επιδόσεις των προϊόντων μας στην εξοικονόμηση πόρων. Χάρη στην υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής, οι συσκευές Miele Professional έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής,ένα ακόμα πλεονέκτημα που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων.
Σε καλά χέρια

Προγραμματισμός και τοποθέτηση – Miele από την αρχή

Πριν ακόμα εγκαταστήσετε τη νέα σας συσκευή, η Miele είναι δίπλα σας με ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Σε αυτές περιλαμβάνεται ο υπολογισμός σημερινών και μελλοντικών απαιτήσεων χωρητικότητας, καθώς και οικονομικές αναλύσεις σε βάθος. Ειδικά για έργα μεγάλης κλίμακας, η Miele είναι ένας ισχυρός συνεργάτης με πολυετή εμπειρία από την οποία μπορείτε να ωφεληθείτε. Οι ειδικοί μας υποστηρίζουν τους σχεδιαστές και αρχιτέκτονές σας, συντονίζουν τους διαφορετικούς τομείς κατ' απαίτηση και συνεννοούνται με άλλους παρόχους υπηρεσιών σε περιπτώσεις όπως η εγκατάσταση υπολογιστικών συστημάτων ή λειτουργικών επίπλων. 
Λύσεις συστήματος για άριστα αποτελέσματα

Σχολαστικός καθαρ.-απολύμ.γυάλ.σκευών εργαστ.

Με τα πλυντήρια γυάλινων σκευών εργαστηρίων, τις ειδικές διαδικασίες καθαρισμού-απολύμανσης και τα βέλτιστα συνδυασμένα εξαρτήματα, η σειρά Miele Professional προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συστήματος για τον σχολαστικό καθαρισμό-απολύμανση διαφόρων γυάλινων εργαστηριακών σκευών. Οι λύσεις συστήματος επιτρέπουν συνεπή αποτελέσματα ακόμα και σε απαιτητικές εφαρμογές οργανικής και ανόργανης χημείας, φυσικοχημείας, βιολογίας, μικροβιολογίας, σε νοσοκομειακά εργαστήρια, στη φαρμακοβιομηχανία, καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών.
Ένας ισχυρός συνεργάτης

Τυπική Miele – και στην εξυπηρέτηση

Miele Professional είναι το συνώνυμο της ύψιστης ποιότητας – γεγονός που ισχύει και για το άψογο service. Η δυνατότητα κάλυψης service επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση. Η Miele προσφέρει επίσης μια σειρά ελέγχων που εκτελούνται σε διαφορές χρονικές περιόδους κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής μιας συσκευής. Ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί εκτελούν ελέγχους σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις και τα πρότυπα, καθώς και τις συστάσεις κάθε χώρας. Και, καθώς τα εξαρτήματα μεταφέρονται μαζί, στο 90% των πρώτων επισκέψεων οι αποκαταστάσεις ολοκληρώνονται κατευθείαν. Δεν είναι τυχαίο ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Miele λαμβάνει κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές της επιδόσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Ένας ισχυρός συνεργάτης

Η Miele Professional θέτει πρότυπα και στην εξυπηρέτηση. Δεν είναι τυχαίο ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Miele λαμβάνει κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές της επιδόσεις εδώ και πολλά χρόνια. Χάρη στο ολοκληρωμένο δίκτυο τεχνικών εξυπηρέτησης πελατών είναι γενικώς εγγυημένη η άμεση εξυπηρέτηση, ενώ το 90% των περιπτώσεων επιλύονται με την πρώτη κιόλας επίσκεψη, καθώς οι τεχνικοί μεταφέρουν και εξαρτήματα. Είναι δυνατή η σύναψη συμβάσεων παροχής υπηρεσιών όπου οι υπηρεσίες ορίζονται βάσει αναγκών και υπάρχουν και επιλογές συντήρησης, ώστε να προλαμβάνονται οι βλάβες και να διατηρείται η αξία της συσκευής. Οι ειδικά καταρτισμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας προσφέρουν εξειδικευμένες συμβουλές για εφαρμογές της τεχνολογίας και να προσαρμόσουν τις επαγγελματικές σας συσκευές στις δικές σας διαδικασίες. Επιπλέον, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την εγκατάσταση των νέων σας συσκευών. Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να υπολογίσετε τη χωρητικότητα που χρειάζεστε και θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας με λεπτομερείς αναλύσεις απόδοσης.
Με τις καλύτερες συστάσεις

Όμιλος Duran

Η Miele Professional συνιστά γυάλινα εργαστηριακά σκεύη Duran και ο όμιλος Duran συνιστά πλυντήρια απολύμανσης Miele Professional: Οι χημικές ιδιότητες είναι κεντρικής σημασίας για τη διατήρηση της αξίας των γυάλινων εργαστηριακών σκευών υψηλής ποιότητας. Με τον συνδυασμό ανθεκτικότητας υλικών και διαδικασιών ήπιου καθαρισμού ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος διάβρωσης του γυαλιού. Με τις εξαιρετικές τους χημικές ιδιότητες, τα γυάλινα εργαστηριακά σκεύη DURAN® είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για πολλούς κύκλους καθαρισμού και έχουν εγγυημένα μεγάλη διάρκεια ζωής.