Αρχική σελίδαΚλάδοιΝοσοκομείο AZ Jan Palfijn

Νοσοκομείο AZ Jan Palfijn

Το νοσοκομείο AZ Jan Palfijn στη Γάνδη έχει μια μοναδική ιστορία που καλύπτει σχεδόν οκτακόσια χρόνια. Ιδρύθηκε το 1228 ως επιχορηγούμενο νοσοκομείο με σκοπό την περίθαλψη ατόμων που είχαν ανάγκη, ωστόσο σήμερα είναι ένα σύγχρονο κέντρο βασικής αλλά και πρωτοποριακής ιατρικής περίθαλψης.

Υπηρεσίες πρώτης τάξης με γνώμονα τον άνθρωπο

Το νοσοκομείο AZ Jan Palfijn πήρε το όνομά του προς τιμήν ενός πρωτοπόρου χειρουργού και γυναικολόγου, ο οποίος ήδη από τον 17ο αιώνα αγωνιζόταν για την ελεύθερη ανταλλαγή γνώσης και τεχνολογίας. Βασιζόμενο στις θεμελιώδεις αρχές του, το AZ Jan Gent εξελίχθηκε σε ένα σημαντικό νοσοκομείο για ολόκληρη την περιοχή της Φλάνδρας. 140 γιατροί και περισσότεροι από 1000 ακόμα εργαζόμενοι παρέχουν υπηρεσίες σε ασθενείς με εισαγωγή αλλά και στα εξωτερικά ιατρεία σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, ακόμη και στους πολύ απαιτητικούς τομείς της αναπαραγωγικής ιατρικής και της ρομποτικής χειρουργικής.

Το νοσοκομείο AZ Jan Palfijn στη Γάνδη βασίζεται στη Miele Professional για την επανεπεξεργασία των ιατρικών εργαλείων του. Το τμήμα κεντρικής αποστείρωσης, ή αλλιώς CSSD, είναι εξοπλισμένο με πέντε πλυντήρια απολύμανσης PG 8528, τέσσερις μεγάλους αποστειρωτές ατμού PS 5662v και ένα πλυντήριο απολύμανσης μεγάλου θαλάμου PG 8830 που εξασφαλίζουν ότι οι υπηρεσίες αποστείρωσης πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.

Χρειάζεστε εξατομικευμένη υποστήριξη;

Όλα από έναν προμηθευτή – Η Miele Professional ανταποκρίνεται σε αυτό το αίτημα από την τεχνολογία καθαρισμού ιματισμού έως την τεχνολογία εργαστηρίων. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις συστήματος προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης με κάθε λεπτομέρεια.

Μάθετε περισσότερα για συναφείς κλάδους

Θα μάθετε επίσης για την εξειδίκευσή μας και σε άλλα έργα αναφοράς