Δύο χέρια με γάντια κρατούν χειρουργικά εργαλεία.

Λύσεις για ιατρεία και κλινικές

Το σύστημα 360PRO για το ιατρείο ή την κλινική σας.

Μετρώντας δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο, η Miele σάς στηρίζει στις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά στον χώρο εργασίας σας. Αυξήστε την αποδοτικότητα του ιατρείου σας μέσα από αποτελεσματικές διαδικασίες χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Με την επιλογή σας αυτή, θα συνεισφέρετε στη βελτίωση της υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού και των ασθενών σας μέσα από την αξιόπιστη προσέγγιση της Miele στην επανεπεξεργασία εργαλείων.

Βρείτε την τέλεια λύση!

Το σύστημα Miele Professional 360PRO

Λύσεις για την επανεπεξεργασία εργαλείων

Σε ό,τι αφορά την επανεπεξεργασία, η Miele Professional προσφέρει ένα πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφαλή και αποδοτική επανεπεξεργασία εργαλείων.

Εξειδικευμένες λύσεις επανεπεξεργασίας εργαλείων για την ειδικότητά σας

Έχουμε αναπτύξει ειδικά εξαρτήματα και προγράμματα για κάθε ειδικότητα που ανταποκρίνονται ακόμη και στα πιο απαιτητικά εργαλεία.

Λύσεις για τον καθαρισμό και τη φροντίδα ιματισμού ιατρείου

Μικρό μέγεθος, εξαιρετικές επιδόσεις – Μικροί Γίγαντες: εγγυημένη υγιεινή για ιατρικό ρουχισμό εργασίας.

Λύσεις για υγιεινό πλύσιμο πιάτων

Άψογη καθαριότητα – Ακόμη και στα διαλείμματα: αστραφτερά αποτελέσματα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά χωρίς εκπτώσεις στην υγιεινή.

Service

Πιστοί στην υπόσχεση «Immer Besser» (πάντα καλύτερα), εγγυόμαστε ότι οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και παραγωγής αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για τη Miele.

Γιατρός κάθεται μπροστά από ασθενείς στον χώρο αναμονής. Τρεις ενήλικες και ένα μικρό κορίτσι περιμένουν για εξέταση. Όλοι φορούν μάσκες.

Σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας: Υγιεινή σε ιδιωτικά ιατρεία, οδοντιατρεία και νοσοκομεία

Όσοι εργάζονται στον ιατρικό και οδοντιατρικό κλάδο, πέρα του ότι παρέχουν στους ασθενείς συμβουλές και περίθαλψη, πρέπει επιπλέον να διασφαλίσουν ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής στο χειρουργείο ως μέρος των καθημερινών εργασιών τους. Η υγιεινή επανεπεξεργασία του ιματισμού, των σκευών και των εργαλείων εμποδίζει και αποτρέπει τις μολύνσεις.

Συνιστώμενα προϊόντα

Ποιότητα σε κάθε επίπεδο: με το σύστημά μας 360PRO, σας προσφέρουμε τη σωστή λύση για κάθε περίσταση. Βρείτε τα ιδανικά προϊόντα για τον δικό σας κλάδο και εφαρμογές.

Έργα μας για ιδιωτικά ιατρεία και κλινικές

Νοσοκομείο St. Mary's
Νοσοκομείο AZ Jan Palfijn
Ποδολογικό κέντρο Stans
Ακαδημαϊκό Ιατρικό Κέντρο (Academic Medical Centre, AMC)
Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του καθημερινού κύκλου επανεπεξεργασίας ή να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; Σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας: επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας