Δύο χέρια με γάντια κρατούν χειρουργικά εργαλεία.

Προτεινόμενες λύσεις για ιατρεία και κλινικές

Διάφορες συσκευές καθαρισμού και απολύμανσης και ένας επιτραπέζιος αποστειρωτής.

Λύσεις ιατρικής τεχνολογίας για ιατρεία και κλινικές

Τα πλυντήρια απολύμανσης της Miele Professional εγγυώνται εξαιρετική απόδοση, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια κατά τον καθαρισμό και την απολύμανση ιατρικών εργαλείων. Χάρη στους ευέλικτους συνδυασμούς κάνιστρων και ένθετων επιτυγχάνεται η μέγιστη παραγωγικότητα. Η αλληλεπίδραση του μηχανισμού πλύσης, των χημικών υλικών καθαρισμού και των εξειδικευμένων προγραμμάτων επανεπεξεργασίας, όπως το Vario TD Instruments, εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα. Το στέγνωμα με ζεστό αέρα Active DryPlus με φιλτράρισμα HEPA είναι η λύση για το στέγνωμα ακόμα και των πιο περίπλοκων εργαλείων.

 

Τέσσερα γκρι πλυντήρια και στεγνωτήρια σε σκούρο φόντο.

Λύσεις τεχνολογίας φροντίδας ιματισμού για ιατρεία και κλινικές

Οι Μικροί Γίγαντες της Miele εξασφαλίζουν απλές διαδικασίες σε ένα κλειστό σύστημα εντός του ιατρείου, εξαλείφοντας τον κίνδυνο μόλυνσης λόγω της μεταφοράς σε εξωτερικά καθαριστήρια. Επιπλέον, οι ειδικοί κύκλοι απολύμανσης συμβάλλουν προς την κατεύθυνση της συμμόρφωσης με τις σχετικές οδηγίες για τον ρουχισμό εργασίας μαζί με τα απορρυπαντικά ProCare Tex και τα προϊόντα φροντίδας για υγιεινή επανεπεξεργασία του ιατρικού ρουχισμού. Οι αποδοτικοί κύκλοι πλύσης και στεγνώματος διασφαλίζουν επίσης ότι θα έχετε καθαρά ρούχα και πάλι διαθέσιμα για χρήση στο ιατρείο χωρίς καθυστερήσεις. Επίσης, ο κύκλος απολύμανσης επιτηρείται συνεχώς ώστε να διασφαλίζονται υγιεινά αποτελέσματα καθαρισμού και απολύμανσης ανά πάσα στιγμή. Οι Μικροί Γίγαντες της Miele ξεχωρίζουν επίσης με την ικανότητά τους να πλένουν οικονομικά μικρότερες παρτίδες ιματισμού.

Λευκή κουζίνα με ενσωματωμένο λευκό πλυντήριο πιάτων και σκεύη στον πάγκο εργασίας.

Λύσεις τεχνολογίας πλυσίματος σκευών για ιατρεία και κλινικές

Για να μπορούν οι εργαζόμενοί σας να εστιάσουν πλήρως στην εργασία τους, τα πλυντήρια πιάτων Miele Professional αποτελούν μια ευπρόσδεκτη και πολύτιμη προσθήκη στην αίθουσα του προσωπικού. Με σύντομους χρόνους προγραμμάτων, τα πλυντήρια πιάτων ProfiLine επιτυγχάνουν γρήγορα κορυφαία αποτελέσματα. Οι βέλτιστοι κύκλοι πλύσης μειώνουν στο ελάχιστο την κατανάλωση πολύτιμων πόρων, όπως το νερό και η ενέργεια, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την οικονομική αποδοτικότητα του ιατρείου σας. Για να εξασφαλίζεται η προστασία του προσωπικού σας απαιτείται υψηλό επίπεδο υγιεινής. Στο πρόγραμμα «Hygiene», οι υψηλές θερμοκρασίες στον βασικό κύκλο πλύσης και ξεβγάλματος εξασφαλίζουν βέλτιστα αποτελέσματα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ολοκληρωμένο σύστημά μας γι' αυτόν τον κλάδο

Οι πελάτες σε ξενοδοχεία και εστιατόρια δεν θεωρούν αυτονόητη μόνο την άριστη εξυπηρέτηση, αλλά και τον υγιεινό καθαρισμό και φύλαξη του ιματισμού. Η Miele Professional ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο σύστημα λύσεων για ξενοδοχεία και εστιατόρια, βασισμένη στην εμπειρία πολλών ετών.