Πλυντήρια απολύμανσης

Αποδοτικότητα, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια: Πλυντήρια απολύμανσης κατάλληλα για κάθε τύπο και ποσότητα εργαλείων, και για όλες τις συνθήκες εγκατάστασης.

Μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια απολύμανσης Miele Professional

360PRO για την κλινική σας

Φροντίζοντας τα πάντα

Κατά την εργασία σε κλινικά περιβάλλοντα προκύπτουν καθημερινά διάφορες προκλήσεις όσον αφορά την καθαριότητα και την υγιεινή. Η ολοκληρωμένη λύση 360PRO της Miele υποστηρίζει τα πάντα από τον καθαρισμό-απολύμανση των εργαλείων και το πλύσιμο των ρούχων εργασίας μέχρι την τεκμηρίωση και την καταγραφή αυτών των διαδικασιών. Διαθέτοντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και με τη χρήση εξατομικευμένων εξαρτημάτων και τη στοχευμένη χρήση χημικών υλικών καθαρισμού και τεκμηρίωσης, η Miele Professional είναι σε θέση να καλύπτει εξίσου τις ανάγκες τόσο του ιατρικού προσωπικού όσο και των ασθενών.
Σχεδιασμός για άριστα αποτελέσματα

Απόλυτη καινοτομία

Για περισσότερα από 60 έτη, η Miele Professional αναπτύσσει συστήματα υψηλής ποιότητας για τον καθαρισμό και την απολύμανση των ιατρικών εργαλείων, γυάλινων εργαστηριακών σκευών και για τον καθαρισμό βιομηχανικών εξαρτημάτων. Στο χρονικό διάστημα αυτό, κατακτήσαμε κορυφαία θέση παγκοσμίως, κυρίως χάρη στα πρότυπα υψηλής ποιότητας που τηρούμε. Η άριστη φήμη μας βασίζεται επίσης στο εξαιρετικό δυναμικό καινοτομίας της εταιρείας μας. Οι μηχανικοί της Miele Professional συνεχίζουν να επενδύουν χρόνο και ενέργεια σε βελτιώσεις και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων με σκοπό την πρόοδο ολόκληρου του κλάδου καθαρισμού-απολύμανσης για τον οδοντιατρικό, τον ιατρικό, τον εργαστηριακό και τον βιομηχανικό τομέα – προς όφελος όλων των χρηστών.