Ένα πλυντήριο πιάτων τύπου καμπάνα, δύο πλυντήρια πιάτων με tank στη σειρά, σε γκρι φόντο. Μπροστά εμφανίζεται ένα ακόμη πλυντήριο πιάτων με σύστημα φρέσκου νερού και μισάνοιχτη πόρτα.

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων

Αξιόπιστη απόδοση για κάθε πρόκληση: Τα πλυντήρια πιάτων αποτελούν τη βάση για άψογα αποτελέσματα.

Αρχική σελίδαΠροϊόνταΤεχνολογία πλύσης πιάτωνΕπαγγελματικά πλυντήρια πιάτων

38 Προϊόντα

Μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια πιάτων Miele Professional

Τεχνολογία για επαγγελματικές απαιτήσεις

Κορυφαία τεχνολογία

Χάρη στην πρωτοποριακή και ανθεκτική επαγγελματική τεχνολογία καθώς και σε προγράμματα για συγκεκριμένες εφαρμογές για απαιτήσεις που υπερβαίνουν αυτές ενός νοικοκυριού, οι συσκευές Miele Professional είναι ιδανικές για εμπορική χρήση. Πολλές επιλογές σύνδεσης και ισχυρά θερμαντικά στοιχεία επιτρέπουν σύντομους κύκλους και βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού με μέγιστη οικονομία. Οι μονάδες δοσολογίας εγγυώνται την αποδοτική χρήση απορρυπαντικών και λαμπρυντικού, ενώ τα συστήματα προετοιμασίας νερού εγγυώνται τέλειο αποτέλεσμα πλύσης.
Εφαρμογές γενικής χρήσης

Ευέλικτη εγκατάσταση

Ιδανικό για τοποθέτηση κάτω από πάγκο σε έπιπλα κουζίνας: Τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων φρέσκου νερού μπορούν να εντοιχιστούν εύκολα σε έπιπλα κουζίνας. Τα διαφορετικά εξαρτήματα διευκολύνουν την ενσωμάτωση σε κάθε τύπο εγκατάστασης, καθώς και τη μετατροπή για ελεύθερη τοποθέτηση.
Πολύ υψηλό επίπεδο υγιεινής

Σύστημα φρέσκου νερού

Τα πλυντήρια πιάτων φρέσκου νερού αλλάζουν το νερό μετά από κάθε κύκλο. Στη συνέχεια πραγματοποιείται ένα σχολαστικό τελικό ξέβγαλμα με προκαθορισμένη, σταθερή θερμοκρασία, προσαρμοσμένη στα είδη που πλένονται. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα πλύσης και πολύ υψηλό πρότυπο υγιεινής που υπερβαίνει σαφώς τις τυπικές απαιτήσεις των επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων. Τα πλυντήρια πιάτων φρέσκου νερού Miele Professional είναι επίσης ιδιαίτερα ελκυστικά, αφού είναι πολύ οικονομικά και διαθέτουν σύντομους κύκλους. Με έως και 40 κύκλους πλύσης την ημέρα, το σύστημα φρέσκου νερού λειτουργεί πιο οικονομικά από τα συστήματα με tank.
Σχεδιασμός για άριστα αποτελέσματα

Απόλυτη καινοτομία

Για περισσότερα από 120 έτη, το μότο μας «Immer Besser» αποτελεί τον γνώμονά μας για την ανεύρεση μοναδικών λύσεων. Το υψηλό επίπεδο καινοτομίας της παγκόσμιας μάρκας Miele είναι πλέον συνώνυμο των πρακτικών προϊόντων που είναι εντυπωσιακά οικονομικά στη λειτουργία και προσφέρουν τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού-απολύμανσης. Οι μηχανικοί των συσκευών Miele Professional επενδύουν σημαντικό χρόνο και ενέργεια στην ανάπτυξη πρωτοποριακών δυνατοτήτων συσκευών που διευκολύνουν την καθημερινή σας ζωή. Για παράδειγμα, εκτός από τέλεια αποτελέσματα πλύσης, το σύστημα φρέσκου νερού εγγυάται υψηλό επίπεδο υγιεινής με την ταυτόχρονη πλύση σε δύο επίπεδα.
Εκθαμβωτικά αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο

Συστήματα Tank

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του συστήματος tank είναι οι ιδιαίτερα σύντομοι κύκλοι. Επειδή η θερμοκρασία πλύσης του νερού διατηρείται συνεχώς στους 65 °C, το πλυντήριο πιάτων είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Για αυτόν το λόγο, τα πλυντήρια πιάτων με tank έχουν ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση νερού ανά κύκλο πλύσης. Χάρη στους σύντομους κύκλους πλύσης και τα εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους κλάδους στους οποίους απαιτείται μεγάλη παραγωγικότητα, έστω και σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.