Επαγγελματική τεχνολογία πλύσης πιάτων

Αρχική σελίδαΠροϊόνταΤεχνολογία πλύσης πιάτων

Ανταποκρίνονται σε κάθε πρόκληση

Πρώτης τάξεως καθαριότητα σε γυάλινα σκεύη, πιάτα και μαχαιροπίρουνα – τα πλυντήρια πιάτων της Miele Professional έχουν σχεδιαστεί για αντοχή και κορυφαία αποτελέσματα. Το σύστημα 360PRO αποτελείται από μια αρμονικά επιλεγμένη συλλογή εξαρτημάτων για να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση.

Νέα προϊόντα

Miele Professional σημαίνει καινοτομία. Ρίξτε μια ματιά στα πιο πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα μας και ανακαλύψτε την κατάλληλη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία πλύσης πιάτων από τη Miele Professional;

Υγιεινή στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Σφραγίδα ποιότητας σύμφωνα με το DIN EN 17735

Το DIN EN 17735 είναι ένα ευρωπαϊκό πρότυπο το οποίο ορίζει τις απαιτήσεις υγιεινής για τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων. Τέθηκε σε ισχύ τον Φεβρουάριο 2023, αντικαθιστώντας τα υφιστάμενα εθνικά πρότυπα DIN 10510, 10511 και 10512 στη Γερμανία, καθώς και το DIN SPEC 10534.

Υγιεινή στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Σφραγίδα ποιότητας σύμφωνα με το DIN EN 17735

Το ευρωπαϊκό πρότυπο DIN EN 17735 απευθύνεται τόσο σε κατασκευαστές, όσο και σε χρήστες πλυντηρίων πιάτων για χρήση σε επαγγελματικό περιβάλλον για τον καθαρισμό σκευών που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, π.χ. σε καφετέριες, εστιατόρια, κυλικεία, νοσοκομεία, ταχυφαγεία και μπαρ. Το πρότυπο ορίζει τις απαιτήσεις υγιεινής που ισχύουν τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στην κατασκευή και τον χειρισμό των επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων. Ειδικότερα, περιέχει οδηγίες για τους χρήστες σχετικά με τον υγιεινό και ορθό χειρισμό, τον καθαρισμό και την απολύμανση του φορτίου και τη φροντίδα και συντήρηση των συσκευών. Όλα τα πλυντήρια πιάτων Miele Professional φέρουν τη σφραγίδα «Αποδεδειγμένη ποιότητα υγιεινής» που επιβεβαιώνει ότι πληρούν τις απαιτήσεις υγιεινής για την εξέταση τύπου βάσει του DIN EN 17735.
 Ασφαλής λειτουργία

Συμμορφώνεται με την Οδηγία περί Μηχανημάτων

Η Οδηγία Μηχανημάτων (2006/42/EΚ) καθορίζει όλες τις προβλέψεις ασφαλείας για τις επαγγελματικές συσκευές. Ο στόχος της συγκεκριμένης νομοθεσίας είναι να εξασφαλίσει ότι οι χειριστές των μηχανημάτων προστατεύονται απολύτως κατά την καθημερινή τους εργασία. Όλα τα μηχανήματα Miele Professional συμμορφώνονται πλήρως με τις οδηγίες αυτού του κανονισμού.
Αντοχή και ανθεκτικότητα

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Για μια απαιτητική εργάσιμη ημέρα χρειάζονται προϊόντα στα οποία να μπορείτε πάντα να βασίζεστε 100%. Για να εξασφαλιστούν τέτοια πρότυπα αξιοπιστίας, όλες οι συσκευές Miele υποβάλλονται σε εκτεταμένες δοκιμές ποιότητας και σε έναν εξαιρετικά αυστηρό τελικό έλεγχο. Οι συνεχείς και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι αποτελούν σημαντικό μέρος των υψηλών προτύπων ποιότητας που θέτει η Miele. Επιπλέον, η Miele κατασκευάζει βασικά εξαρτήματα στο δικό της εργοστάσιο, ώστε να μπορεί να διασφαλίζει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ελέγχου ποιότητας παραγωγής. Ως αποτέλεσμα, η Miele επιδεικνύει εξαιρετική καθετοποίηση: με το δικό της χυτήριο μετάλλων και τα δικά της συστήματα χύτευσης πλαστικών με έγχυση, και αναπτύσσοντας και παράγοντας η ίδια ηλεκτρικούς κινητήρες και πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων, έχει την καλύτερη δυνατή διαχείριση ποιότητας.
Τέλειες ολοκληρωμένες λύσεις

Εξαρτήματα για άριστες διαδικασίες εργασίας

Με τα κατάλληλα εξαρτήματα εξασφαλίζουμε ότι οι διαδικασίες εργασίας βελτιστοποιούνται και απλοποιούνται. Ως αποτέλεσμα, αυξάνεται η αποδοτικότητα και η οικονομία. Η Miele Professional προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων για κάθε είδους απαίτηση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Τα γνήσια εξαρτήματα Miele αναπτύσσονται ειδικά για τις συσκευές για να εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα.
Τέλεια βιωσιμότητα

Εξαιρετική απόδοση και οικονομία.

Μέγιστο επίπεδο επιδόσεων με εξαιρετική αποτελεσματικότητα και οικονομία. Ο συνδυασμός αυτών των φαινομενικά αντιφατικών αναγκών αποτελεί τυπικό χαρακτηριστικό των λύσεων συστημάτων Miele Professional. Οι συσκευές και οι διαδικασίες μας διακρίνονται για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και χημικών, καθώς και για τα πρωτοποριακά προγράμματα που επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού, παρέχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα υλικά από τα οποία αποτελείται το φορτίο. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες που προσφέρουμε υποστηρίζουν τις υψηλές επιδόσεις των προϊόντων μας στην εξοικονόμηση πόρων. Χάρη στην υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής, οι συσκευές Miele Professional έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής,ένα ακόμα πλεονέκτημα που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων.