Επαγγελματική τεχνολογία πλύσης πιάτων

Αρχική σελίδαΠροϊόνταΤεχνολογία πλύσης πιάτων

Ανταποκρίνονται σε κάθε πρόκληση

Πρώτης τάξεως καθαριότητα σε γυάλινα σκεύη, πιάτα και μαχαιροπίρουνα – τα πλυντήρια πιάτων της Miele Professional έχουν σχεδιαστεί για αντοχή και κορυφαία αποτελέσματα. Το σύστημα 360PRO αποτελείται από μια αρμονικά επιλεγμένη συλλογή εξαρτημάτων για να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση.

Νέα προϊόντα

Miele Professional σημαίνει καινοτομία. Ρίξτε μια ματιά στα πιο πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα μας και ανακαλύψτε την κατάλληλη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία πλύσης πιάτων από τη Miele Professional;

Τέλειες ολοκληρωμένες λύσεις

Εξαρτήματα για άριστες διαδικασίες εργασίας

Τα σωστά εξαρτήματα διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες. Για παράδειγμα, οι βάσεις διασφαλίζουν ιδανικό εργονομικό χειρισμό κατά το γέμισμα ή το άδειασμα του μηχανήματος. Η τέλεια δοσομέτρηση διασφαλίζεται από τη χρήση συστημάτων δοσομέτρησης. Για τέλειο καθαρισμό και σταθερότητα, τα σκεύη συγκρατούνται με ασφάλεια στα κάνιστρα και τα ένθετα. Αυτά και άλλα γνήσια εξαρτήματα Miele αναπτύχθηκαν ειδικά για τις συσκευές Miele, για εγγυημένα άριστα αποτελέσματα. 

Τέλειες ολοκληρωμένες λύσεις

Με τα κατάλληλα εξαρτήματα εξασφαλίζουμε ότι οι εργασιακές διαδικασίες απλουστεύονται και βελτιστοποιούνται. Έτσι επιτυγχάνουμε αυξημένη αποδοτικότητα και οικονομία. Η Miele Professional προσφέρει μεγάλο εύρος επιλογών εξαρτημάτων για κάθε απαίτηση, τέλεια προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες. Τα γνήσια εξαρτήματα της Miele αναπτύχθηκαν ειδικά για τις συσκευές Miele, για εγγυημένα άριστα αποτελέσματα.
Τέλεια βιωσιμότητα

Εξαιρετική απόδοση και οικονομία.

Μέγιστο επίπεδο επιδόσεων με εξαιρετική αποτελεσματικότητα και οικονομία. Ο συνδυασμός αυτών των φαινομενικά αντιφατικών αναγκών αποτελεί τυπικό χαρακτηριστικό των λύσεων συστημάτων Miele Professional. Οι συσκευές και οι διαδικασίες μας διακρίνονται για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και χημικών, καθώς και για τα πρωτοποριακά προγράμματα που επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού, παρέχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα υλικά από τα οποία αποτελείται το φορτίο. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες που προσφέρουμε υποστηρίζουν τις υψηλές επιδόσεις των προϊόντων μας στην εξοικονόμηση πόρων. Χάρη στην υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής, οι συσκευές Miele Professional έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής,ένα ακόμα πλεονέκτημα που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων.
 Ασφαλής λειτουργία

Συμμορφώνεται με την Οδηγία περί Μηχανημάτων

Η Οδηγία Μηχανημάτων (2006/42/EΚ) καθορίζει όλες τις προβλέψεις ασφαλείας για τις επαγγελματικές συσκευές. Ο στόχος της συγκεκριμένης νομοθεσίας είναι να εξασφαλίσει ότι οι χειριστές των μηχανημάτων προστατεύονται απολύτως κατά την καθημερινή τους εργασία. Όλα τα μηχανήματα Miele Professional συμμορφώνονται πλήρως με τις οδηγίες αυτού του κανονισμού.
Στιβαρά και ανθεκτικά

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Η κούραση της καθημερινότητας απαιτεί προϊόντα στα οποία μπορείτε να βασίζεστε πάντα, 100 %. Για να εγγυηθούμε αυτή την αξιοπιστία, όλες οι συσκευές Miele Professional υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους ποιότητας και εξαιρετικά αυστηρή τελική επιθεώρηση. brΟι συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι ποιότητας αποτελούν σημαντικό κομμάτι των προτύπων υψηλής ποιότητας της σειράς Miele Professional. Για να έχουμε τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο στην παραγωγή, τα πιο σημαντικά εξαρτήματα κατασκευάζονται στα δικά μας εργοστάσια. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορούμε να κατασκευάζουμε μόνοι μας πολύ μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων: χύτευση μετάλλων, κατασκευή πλαστικών εξαρτημάτων, ανάπτυξη κινητήρων και παραγωγή ηλεκτρονικών – η Miele διεξάγει η ίδια όλα αυτά τα στάδια παραγωγής και έτσι ελέγχει απόλυτα την ποιότητα όλων των διαφορετικών τομέων.