Χέρια τοποθετούν λευκές χαρτοπετσέτες επάνω σε ένα τραπέζι.

Φιλοξενία

Υγιεινή και καθαριότητα για ευχάριστη αίσθηση: πώς τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους με άψογα σκεύη και ιματισμό

Αν η εξυπηρέτηση είναι άψογη, οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι. Τα αψεγάδιαστα αποτελέσματα καθαρισμού για σκεύη, ιματισμό και ρουχισμό είναι συνώνυμα με ποιότητα και αυξάνουν την αίσθηση της άνεσης για πελάτες σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. Οι συσκευές της Miele Professional βοηθούν τους ιδιοκτήτες εστιατορίων και τους ξενοδόχους να πετύχουν αστραφτερή εμφάνιση, υγιεινά αποτελέσματα καθαρισμού και βελτιωμένες διαδικασίες λειτουργίας.

Ιδανικές λύσεις για τον δικό σας κλάδο

Εγγυημένος παράγοντας ευχαρίστησης! Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων και ξενοδοχείων εντυπωσιάζουν τους πελάτες τους με την ποιότητα της εξυπηρέτησής τους μέσα από τα αστραφτερά σκεύη και ένα τέλεια καθαρό ιματισμό. Χάρη στη λύση συστήματος, μπορούν να διασφαλίσουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού με τα πλυντήρια πιάτων της Miele – και με ένα εσωτερικό σύστημα φροντίδας ιματισμού που αποτελείται από τη σειρά επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων της Miele Professional, μπορούν να εγγυηθούν υγιεινά καθαρά τραπεζομάντηλα, πετσετέ υφάσματα και ρουχισμό εργασίας. Οι εξατομικευμένες λύσεις από πλυντήρια πιάτων με σύστημα φρέσκου νερού παρέχουν άψογα αποτελέσματα καθαρισμού και βελτιστοποιούν τις διαδικασίες, επειδή η ποιότητα των πλύσεων και του καθαρισμού αυξάνεται χάρη στα πολλά χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογία επαγγελματικής φροντίδας ιματισμού και επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων. Οπότε υπάρχει περισσότερος χρόνος για την εξυπηρέτηση των πελατών.