Χέρια με λευκά γάντια φτιάχνουν μπέργκερ στην κουζίνα.

Λύσεις για fast food

Γρήγορα και αποδοτικά: πώς τα fast food επωφελούνται από το ολοκληρωμένο σύστημα της Miele

Είτε σερβίρει μπέργκερ, πίτσα ή σάντουιτς, το προσωπικό εξυπηρέτησης σε fast food πρέπει να επεξεργαστεί παραγγελίες σχεδόν σε χρόνο μηδέν, ενώ ανταποκρίνεται στις προσωπικές απαιτήσεις των πελατών και εγγυάται υγιεινή. Όλα πρέπει να λειτουργούν ομαλά – συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού σκευών και υφασμάτων. Όπως επίσης, η ταχύτητα, η στιβαρότητα και η αξιόπιστη εμπορική τεχνολογία εγγυώνται λειτουργία χωρίς προβλήματα. Με πλυντήρια ιματισμού και πλυντήρια πιάτων της Miele Professional, οι ιδιοκτήτες εστιατορίων κάνουν τη σωστή επιλογή για διαδικασίες εργασίας, διασφαλίζοντας υγιεινή και καθαριότητα και μείωση των εξόδων λειτουργίας χάρη στα προγράμματα εξοικονόμησης πόρων.

Βρείτε τέλειες λύσεις συστήματος

Το ολοκληρωμένο σύστημα Miele Professional για fast food

Αποτελεσματικό πλύσιμο πιάτων με πλυντήρια πιάτων Μiele Professional

Μεγαλύτερη απόδοση: καθαρίστε ογκώδη φορτία σχεδόν σε χρόνο μηδέν – υγιεινά και χωρίς υπολείμματα

360PRO

Πετύχετε αποτελέσματα καθαρισμού πρώτης τάξης για μαχαιροπίρουνα, σκεύη και ποτήρια στους πιο σύντομους κύκλους προγραμμάτων με εξατομικευμένα συστήματα πλύσης πιάτων

Φροντίδα ιματισμού σε catering

Βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες εργασίας και καθαρίζετε τον ιματισμό καθημερινά κατά τις λειτουργίες – με επαγγελματικές συσκευές της Miele Professional

Κεντρικός επαγγελματικός καθαρισμός

Βεβαιωθείτε ότι τα δάπεδα και οι επφάνειές σας είναι υγιεινά καθαρά – με τα πλυντήρια Mop Star για καθαρισμό υφασμάτων

Ένας σερβιτόρος φέρνει μερικά μπέργκερ σε ένα τραπέζι. Φοράει μάσκα.

Απόλυτη ασφάλεια: Υγιεινή σε ξενοδοχεία και εστιατόρια

Η καθαριότητα είναι η λέξη-κλειδί στον χώρο των ξενοδοχείων και εστιατορίων. Η καθαριότητα και η υγιεινή είναι προαπαιτούμενα στα λινά είδη και τα επιτραπέζια σκεύη. Η υγιεινή επανεπεξεργασία βοηθά στην αποφυγή και αποτροπή μολύνσεων.

Συνιστώμενα προϊόντα

Στα fast food, καίριο ρόλο παίζει η ταχύτητα, η υγιεινή και η ανθεκτικότητα. Βρείτε τα σωστά προϊόντα και λύσεις για τις προσωπικές σας απαιτήσεις στο catering.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες εργασίας σας για να εξασφαλίσετε τέλεια αποτελέσματα στον καθαρισμό για την επιχείρησή σας; Προσφέρουμε τις τέλειες λύσεις συστήματος, από πλυντήρια ρούχων έως πλυντήρια πιάτων.

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Περιοδικό και ιστορίες
Ακολουθήστε μας