Χέρια τοποθετούν πετσέτες επάνω στο τραπέζι σε ένα εστιατόριο.

Λύσεις για εστιατόρια και catering

Αρχική σελίδαΚλάδοιΦιλοξενίαΕστιατόρια και catering

Αστραφτερή καθαριότητα για τον κλάδο τροφοδοσίας

Στον κλάδο τροφοδοσίας, η άψογη εμφάνιση μπορεί να αποτελέσει κρίσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι πελάτες περιμένουν από εσάς μια εξαίσια εμπειρία, με γαστρονομικές λιχουδιές αλλά και αστραφτερή καθαριότητα – από τα επιτραπέζια λευκά είδη έως τον ρουχισμό του προσωπικού. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και πιάτων της Miele Professional εξασφαλίζουν εξαιρετικά και ταχύτατα αποτελέσματα σε κάθε εστιατόριο.

Βρείτε τέλειες λύσεις συστήματος

Το ολοκληρωμένο σύστημα Miele Professional για εστιατόρια και catering

Bar και Εστιατόριο

Καθαρίστε τα σκεύη, τα μαχαιροπίρουνα και τα ποτήρια σας με υγιεινό τρόπο, και κάντε τα τόσο αστραφτερά που θα θαμπώσουν τους επισκέπτες σας – με τα πλυντήρια πιάτων της Miele Professional

360PRO

Με το 360PRO, η Miele προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα, με εξαρτήματα που συνεργάζονται άψογα και προέρχονται όλα από τον ίδιο προμηθευτή.

Εσωτερική πλύση

Τέλειος καθαρισμός για άριστη πρώτη εντύπωση στους πελάτες – με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων της Miele Professional

Συνεργεία καθαρισμού

Εξασφαλίστε καθαρούς και υγιεινούς χώρους εστίασης για μεγαλύτερη άνεση των πελατών – με ειδικά πλυντήρια για σφουγγαρίστρες, πανιά καθαρισμού και άλλα υφασμάτινα είδη καθαρισμού

Ένας σερβιτόρος φέρνει μερικά μπέργκερ σε ένα τραπέζι. Φοράει μάσκα.

Απόλυτη ασφάλεια: Υγιεινή σε ξενοδοχεία και εστιατόρια

Η καθαριότητα είναι η λέξη-κλειδί στον χώρο των ξενοδοχείων και εστιατορίων. Η καθαριότητα και η υγιεινή είναι προαπαιτούμενα στα λινά είδη και τα επιτραπέζια σκεύη. Η υγιεινή επανεπεξεργασία βοηθά στην αποφυγή και αποτροπή μολύνσεων.

Συνιστώμενα προϊόντα

Η σάλτσα τομάτας, ο καφές και το κόκκινο κρασί προκαλούν επίμονες χρωματικές αλλοιώσεις στα υφάσματα και στα επιτραπέζια σκεύη. Βρείτε τα προϊόντα και τις λύσεις κλάδου τροφοδοσίας για τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

Έργα μας σε εστιατόρια και εταιρείες catering

Ξενοδοχείο Château de la Messardière
Ξενοδοχείο Ebner's Waldhof am See
Ξενοδοχείο Rackmers Hof
Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να πετύχετε την απόλυτη καθαριότητα στην επιχείρησή σας στον κλάδο του catering; Διαθέτουμε την κατάλληλη λύση για σας, από πλυντήρια ρούχων μέχρι πλυντήρια πιάτων!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Περιοδικό και ιστορίες
Ακολουθήστε μας