Αρχική σελίδαΚλάδοιΞενοδοχείο Rackmers Hof

Ξενοδοχείο Rackmers Hof

Οι άνετες σουίτες του Rackmers Hof προσφέρουν χαλάρωση και απολαυστική διαμονή οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη λιακάδα, τον όμορφο οπωρώνα και τη γαλήνη αυτού του νησιώτικου χωριού από τις ιδιωτικές τους βεράντες, καθώς πίνουν το κρασί τους. Το ιστορικό κτήριο ανακαινίστηκε με μεράκι και επεκτάθηκε έτσι ώστε σήμερα να μπορεί να προσφέρει ιδανικές συνθήκες για αξεπέραστες διακοπές στην καρδιά του νησιού Föhr.

Πολυτέλεια σε καταπράσινους κήπους

Ένα νησί στο κέντρο του εθνικού πάρκου Schleswig-Holstein της θάλασσας Wadden: Η περιοχή διαθέτει μεγάλες παραλίες, έλη με γλυκό νερό και δασικές περιοχές, καθώς και τα χωριά της περιοχής Friesland με τα ιστορικά σπίτια των καπετάνιων με καλαμοσκεπές. Το νησί Föhr έχει λίγο πάνω από 8.000 κατοίκους, οι οποίοι ασχολούνται κυρίως με τον τουρισμό. Ειδικά τα μικρά χωριά του νησιού και η μικρή πόλη Wyk είναι οάσεις γαλήνης. Καταμεσής του ειδυλλιακού νησιού, οι ταξιδιώτες συναντούν έναν πολύ ιδιαίτερο ξενώνα. Στο ήρεμο χωριό Oevenum του Friesland υπάρχει το οικογενειακό ξενοδοχείο Rackmers Hof, το οποίο χρονολογείται από την εποχή των θαλασσοπόρων του Föhr.

Το Rackmers Hof σάς προσφέρει μια γκάμα υπηρεσιών επαγγελματικού μασάζ οι οποίες είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ των επισκεπτών του. Περιλαμβάνεται σχεδόν κάθε γνωστή θεραπεία. Φυσικά μπορείτε να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας επιθυμίες. Ο επαγγελματικός εξοπλισμός φροντίδας ιματισμού Miele Professional εγγυάται ότι θα υπάρχουν πάντα διαθέσιμες πετσέτες και ιματισμός στους χώρους ευεξίας και παραμονής. Και η εμπειρία ενός καθαρού πρωινού είναι εγγυημένη από το πλυντήριο πιάτων Miele Professional το οποίο, χάρη στην απόδοσή του και την ευκολία εντοιχισμού το στην κουζίνα παρέχει τέλεια αποτελέσματα.

Χρειάζεστε εξατομικευμένη υποστήριξη;

Όλα από έναν προμηθευτή – Η Miele Professional ανταποκρίνεται σε αυτό το αίτημα από την τεχνολογία καθαρισμού ιματισμού έως την τεχνολογία εργαστηρίων. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις συστήματος προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης με κάθε λεπτομέρεια.

Μάθετε περισσότερα για συναφείς κλάδους

Θα μάθετε επίσης για την εξειδίκευσή μας και σε άλλα έργα αναφοράς