Χέρι κρατά ένα δείγμα κόκκινου υγρού.

Λύσεις για τα εργαστήριά σας

Αρχική σελίδαΚλάδοιΕργαστήριαΛύσεις για εργαστήρια

360PRO για το εργαστήριό σας

Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, η Miele Professional θέτει πρωτοποριακά ορόσημα στην αποδοτική και ασφαλή επανεπεξεργασία γυάλινων σκευών εργαστηρίου με απόλυτη πρόσθετη αξία: βελτιωμένη ισχύς καθαρισμού, ασφάλεια διαδικασίας υψηλού επιπέδου και καλύτερη αποδοτικότητα. Για την ανάπτυξη λύσεων επανεπεξεργασίας γυάλινων σκευών εργαστηρίου, η Miele Professional διατηρούσε και διατηρεί στενή συνεργασία με τους ειδικούς του κλάδου, με εργαστήρια ερευνών και κατασκευαστές γυάλινων σκευών υψηλής αξιοπιστίας. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, η οποία βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την καινοτομία, είναι συσκευές και διαδικασίες που πείθουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Βρείτε τέλειες λύσεις

Το σύστημα Miele Professional 360PRO

Μικρά εργαστήρια

Η βασική λύση για το εργαστήριό σας

Μεσαίου μεγέθους εργαστήρια

Η λύση για απαιτήσεις χωρητικότητας μεσαίου μεγέθους

Μεγάλα εργαστήρια

Η λύση για επανεπεξεργασία μεγάλων όγκων

360PRO

Με πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια, εξαρτήματα, απορρυπαντικά και service μετά την πώληση, η Miele Professional προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα για την αποδοτική και οικονομική διαδικασία επανεπεξεργασίας σκευών εργαστηρίου.

Μηχανικός καθαρισμός: μια επένδυση που αποδίδει

Καθαρισμός με το χέρι έναντι μηχανικού καθαρισμού

Ένα πλυντήριο απολύμανσης για εργαστήρια καθιστά τη διαδικασία επανεπεξεργασίας εντός ενός εργαστηρίου πιο ασφαλή, λιγότερο επιρρεπή σε σφάλματα και, ως εκ τούτου, πιο αξιόπιστη. Συνολικά, αυτό κάνει την εργασία στα εργαστήρια πολύ απλούστερη.

Συνιστώμενα προϊόντα

Οι λύσεις μας 360PRO για το εργαστήριό σας: για κάθε περίπτωση εγκατάστασης και διαμόρφωση φορτίου, η Miele διαθέτει το σωστό πλυντήριο απολύμανσης για εργαστήρια με την ιδανική χωρητικότητα.

Τα έργα αναφοράς μας για εργαστήρια

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του καθημερινού κύκλου επανεπεξεργασίας ή να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; Σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας: επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Πληροφορίες προϊόντος
Ακολουθήστε μας