Dr. Oetker

Πίτσα και μούσλι, κρέμες σε σκόνη και μείγματα αρτοποιίας: Από την ίδρυσή της πριν από πάνω από 130 χρόνια στο Bielefeld, η Dr. Oetker συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κατασκευαστές επώνυμων προϊόντων στη γερμανική βιομηχανία τροφίμων. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που προσφέρει η οικογενειακή επιχείρηση ικανοποιεί τις διαφορετικές προτιμήσεις των καταναλωτών, στη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο.

Χέρι με γάντι μίας χρήσης πραγματοποιεί ελέγχους ποιότητας τροφίμων στο εργαστήριο. Στην εικόνα φαίνονται διάφορα δείγματα.

Για να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα της Dr. Oetker ανταποκρίνονται στην περιγραφή της συσκευασίας, κάθε συστατικό υποβάλλεται σε αλλεπάλληλους ελέγχους σε ένα αυστηρό πρόγραμμα δοκιμών. Σε εργαστήρια στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στα κεντρικά της εταιρείας στο Bielefeld, οι εργαζόμενοι κόβουν και συμπιέζουν πρώτες ύλες και τις εκχυλίζουν με διαλύτες – από τυρί έως φρέσκες καυτερές πιπεριές. Μια διαδικασία που αντικατοπτρίζει την ποιότητα παραγωγής και είναι καθοριστική για την έγκριση των πρώτων υλών για χρήση στην παραγωγή. Κατά τη διεξαγωγή των πειραμάτων, οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν, πάνω από όλα, σπάτουλες, ποτήρια ζέσεως και πιπέτες από γυαλί. Η χωρίς υπολείμματα επανεπεξεργασία των γυάλινων σκευών εργαστηρίου είναι το κλειδί για την επίτευξη αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Εκεί τα πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια της Miele έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου για πάνω από 3 χρόνια. Υπάρχουν από δύο συσκευές σε τρεις ξεχωριστές περιοχές.

Υπάλληλος της Dr. Oetker βρίσκεται στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, αδειάζοντας ένα εργαστηριακό πλυντήριο Miele.

Καθαριότητα χάρη στην υψηλή πίεση του νερού 

Τα μοντέλα Miele PG 8583 και PG 8593 για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο προσφέρουν πολλαπλά οφέλη: η πίεση του νερού κυκλοφορίας είναι υψηλότερη από ό,τι στην προηγούμενη γενιά. Και προσφέρουν περισσότερο χώρο. Υπάρχουν δύο μονάδες για πιπέτες και – ανάλογα με το μήκος τους – ένα επιπλέον πάνω κάνιστρο για ποτήρια ζέσεως. Οι σπάτουλες τοποθετούνται σε ένα δοχείο ειδικά σχεδιασμένο για οδοντιατρικά εργαλεία. Τα νέα ελαφριά κάνιστρα και αγαπημένα εξαρτήματα, όπως τα «Injector Plus», «Pipettes» και «Universal», τα οποία εκτοξεύονται με το πάτημα ενός κουμπιού, είναι ιδιαίτερα πρακτικά. Το πιο σύντομο πρόγραμμα διαρκεί μόλις 38 λεπτά και ταιριάζει απόλυτα με τον γρήγορο ρυθμό εργασίας στο εργαστήριο. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς τα γυάλινα σκεύη και ο υπόλοιπος εξοπλισμός πρέπει να είναι ξανά έτοιμα για χρήση εγκαίρως κατά την άφιξη του επόμενου κιβωτίου με την ένδειξη «Πρώτες ύλες» στην πόρτα του εργαστηρίου.

Χρειάζεστε εξατομικευμένη υποστήριξη;

Όλα από έναν προμηθευτή – Η Miele Professional ανταποκρίνεται σε αυτό το αίτημα από την τεχνολογία καθαρισμού ιματισμού έως την τεχνολογία εργαστηρίων. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις συστήματος προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης με κάθε λεπτομέρεια.

Μάθετε περισσότερα για συναφείς κλάδους

Θα μάθετε επίσης για την εξειδίκευσή μας και σε άλλα έργα αναφοράς