Χέρι απομακρύνει καθαρά, αστραφτερά σκεύη από ένα πλυντήριο πιάτων.

Εργαστήρια

Καθαρισμός, απολύμανση, τεκμηρίωση: σχολαστικός καθαρισμός-απολύμανση γυάλινων σκευών εργαστηρίου για αναπαράξιμα αποτελέσματα

Στον αυτόματη επανεπεξεργασία των γυάλινων σκευών και εργαλείων ενός εργαστηρίου, τα αξιόπιστα και σχολαστικά αποτελέσματα αποτελούν προαπαιτούμενο. Η Miele Professional βοηθά τα εργαστήρια να καθαρίσουν και να απολυμάνουν τα υλικά εργασίας με ασφάλεια και χωρίς υπολείμματα – με ειδικά πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια, κύκλους επανεπεξεργασίας και εξαρτήματα που συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους.

Ιδανικές λύσεις για τον δικό σας κλάδο

Τέρμα στα ακάθαρτα γυάλινα σκεύη και εργαλεία εργαστηρίου! Τα πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια από τη Miele Professional πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και διαδικασιών, για απρόσκοπτη επανεπεξεργασία στο εργαστήριο. Από τα μεγάλης χωρητικότητας πλυντήρια απολύμανσης και τα πλυντήρια εξοικονόμησης χώρου SlimLine, έως τις πρακτικού μεγέθους συσκευές κάτω πάγκου, η Miele Professional έχει την κατάλληλη, εξειδικευμένη λύση για εργαστήρια και διαδικασίες επανεπεξεργασίας κάθε μεγέθους. Για πιστοποιημένο καθαρισμό γυάλινων σκευών εργαστηρίου – που μπορεί να τυποποιηθεί, να επικυρωθεί και να τεκμηριωθεί αυτόματα. Επίσης, το πατενταρισμένο σύστημα EasyLoad κάνει τη διαδικασία επανεπεξεργασίας εργαστηριακών γυάλινων σκευών πιο γρήγορη, εύκολη και αποδοτική.