Τεχνολογία επαγγελματικής φροντίδας ιματισμού

Αρχική σελίδαΠροϊόνταΤεχνολογία φροντίδας ιματισμού

Για να έχετε πάντα την κατάλληλη συσκευή για αποτελεσματική φροντίδα του ιματισμού

Πρώτης τάξεως φροντίδα του ιματισμού με άψογα αποτελέσματα – τα πλυντήρια ρούχων της Miele Professional αποτελούν τον πυρήνα μιας συστημικής προσέγγισης που περιλαμβάνει προσεκτικά συνδυασμένα εξαρτήματα και μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών συμβουλευτικής και εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Έτσι καλύπτονται οι απαιτήσεις όλων των επαγγελματικών κλάδων με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Νέα προϊόντα

Miele Professional σημαίνει καινοτομία. Ρίξτε μια ματιά στα πιο πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα μας και ανακαλύψτε την κατάλληλη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Γιατί να επιλέξετε την τεχνολογία φροντίδας ιματισμού από τη Miele Professional;

Πρακτικές λύσεις

Η σωστή επιλογή για κάθε απαίτηση

Διαφορετικές απαιτήσεις για τη φροντίδα των ρούχων απαιτούν ειδικές λύσεις για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Μοντέρνα διασύνδεση χρήστη, προσωπικά προγράμματα και καινοτόμα μηχανήματα έχουν ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου και την αποφυγή λαθών. Η Miele Professional προσφέρει ειδικές λύσεις για κάθε πελάτη σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, κλινικές, συνεργεία καθαρισμού, καθαριστήρια, κατοικίες, φοιτητικές εστίες και πολλά άλλα μέρη. Όλα τα πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια μπορούν να συντονιστούν τέλεια μεταξύ τους σε επίπεδο απόδοσης και χωρητικότητας – για ολοκληρωμένα και τέλεια αποτελέσματα.
Τεχνολογία για επαγγελματικές απαιτήσεις

Το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας

Χάρη στα πρωτοποριακά και στιβαρά βιομηχανικά συστήματα, καθώς και σε προγράμματα φροντίδας για συγκεκριμένες εφαρμογές, για απαιτήσεις που υπερβαίνουν αυτές ενός νοικοκυριού, τα επαγγελματικά μηχανήματα φροντίδας ρούχων είναι ιδανικά για εμπορική χρήση. Υλικά υψηλής ποιότητας, ενισχυμένα αμορτισέρ και ένας στιβαρός κάδος διασφαλίζουν αντοχή και μακροβιωσιμότητα, καθώς και ομαλή λειτουργία. Τα πολύ σύντομα προγράμματα εγγυώνται γρήγορη ετοιμασία των ρούχων. Για αυτό τον λόγο, τα πλυντοστυπτήρια και τα στεγνωτήρια Miele Professional είναι η πρώτη επιλογή όταν πρέπει να πλένονται συχνά μεγάλες ποσότητες ρούχων και απαιτούνται τέλεια αποτελέσματα ακόμα και για επίμονους λεκέδες.
Άριστη φροντίδα

Ό,τι καλύτερο στην απαλή φροντίδα των ρούχων

Τα ρούχα έχουν μεγάλη υλική, συναισθηματική και συμβολική αξία, είτε εξυπηρετούν απλώς πρακτικούς σκοπούς, είτε είναι κατασκευασμένα από ευαίσθητα υφάσματα. Για αυτόν τον λόγο, η απαλή φροντίδα των υφασμάτων είναι μείζονος σημασίας για τη Miele Professional. Πολλές από τις καινοτομίες μας στοχεύουν να διατηρούν την όψη των ρούχων σας σαν καινούρια για όσο το δυνατόν περισσότερο. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο κυψελωτός κάδος της Miele. Χάρη στην πατενταρισμένη του σχεδίαση, τα πλυντήρια και στεγνωτήριά μας φροντίζουν τα ρούχα σας με ιδιαίτερη προσοχή.
Ασφάλεια λειτουργίας

Συμμορφώνεται με την Κατευθυντήρια αρχή συσκευής

Η ευρωπαϊκή οδηγία για τα μηχανήματα (2006/42/ΕΚ) καθορίζει ευρείς κανονισμούς ασφαλείας για τις επαγγελματικές συσκευές. Στόχος της νομοθεσίας είναι η προστασία των χειριστών συσκευών κατά την καθημερινή τους εργασία. Όλες οι συσκευές Miele Professional συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις αυτής της σημαντικής οδηγίας. 
Στιβαρό και ανθεκτικό

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Η κούραση της καθημερινότητας απαιτεί προϊόντα στα οποία μπορείτε πάντα να βασίζεστε, 100%. Για να εγγυηθούμε αυτή την αξιοπιστία, όλες οι συσκευές Miele Professional υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους ποιότητας και μια εξαιρετικά αυστηρή τελική επιθεώρηση.brΟι συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι ποιότητας αποτελούν σημαντικό τμήμα των προτύπων υψηλής ποιότητας της σειράς Miele Professional. Επίσης, η Miele κατασκευάζει τα κύρια εξαρτήματα στις δικές της εγκαταστάσεις, προκειμένου να διασφαλίζεται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ελέγχου ποιότητας παραγωγής. Αυτό σημαίνει για τη Miele κάθετη οργάνωση εξαιρετικού επιπέδου: με δικό της χυτήριο και συστήματα διαμόρφωσης πλαστικών με χύτευση καθώς και με την ανάπτυξη και παραγωγή των δικών της ηλεκτρικών μοτέρ και πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων, η Miele είναι σε θέση να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Τέλεια βιωσιμότητα

Αποδοτικότητα και οικονομία

Η Miele Professional σάς προσφέρει λύσεις με συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, οι οποίες ξεχωρίζουν χάρη στην άριστη απόδοση και την εξαιρετική τους αποδοτικότητα. Πρωτοποριακά προγράμματα σας επιτρέπουν να εξοικονομείτε νερό και ηλεκτρισμό, καθώς και απορρυπαντικό. Εξελιγμένη τεχνολογία βοηθά τα προϊόντα μας να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, τα στεγνωτήριά μας με αντλία θερμότητας χρησιμοποιούν έως 60 % λιγότερη ενέργεια και τα πλυντοστυπτήρια συνδέονται σε παροχή ζεστού νερού.
Σχεδιασμός για άριστα αποτελέσματα

Απόλυτη καινοτομία

Στόχος της Miele Professional είναι η μέγιστη απλούστευση της καθημερινής φροντίδας των ρούχων. Για αυτόν τον σκοπό, αναπτύξαμε πρωτοποριακές και πρακτικές λύσεις, όπως ο πατενταρισμένος κυψελωτός κάδος της Miele ή το σύστημα στεγνώματος PerfectDry. Η δύναμη της καινοτομίας μας αντικατοπτρίζεται στο όραμά μας, το οποίο αποτελεί την υπόσχεση ποιότητας της επωνυμίας Miele εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια: «Immer Besser» (Πάντα καλύτερα).
Τέλειες ολοκληρωμένες λύσεις

Εξαρτήματα για τέλειες διαδικ. σε επαγγ. πλυντήρια

Με τα κατάλληλα αξεσουάρ εξασφαλίζουμε τη βελτιστοποίηση και απλοποίηση των διαδικασιών εργασίας. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη αποδοτικότητα και οικονομία. 

Τέλειες ολοκληρωμένες λύσεις

Με τα κατάλληλα εξαρτήματα εξασφαλίζουμε ότι οι εργασιακές διαδικασίες απλουστεύονται και βελτιστοποιούνται. Έτσι επιτυγχάνουμε αυξημένη αποδοτικότητα και οικονομία.brΗ Miele Professional προσφέρει μεγάλο εύρος επιλογών εξαρτημάτων για κάθε απαίτηση, τέλεια προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες. Τα γνήσια εξαρτήματα της Miele αναπτύχθηκαν ειδικά για τις συσκευές Miele, για εγγυημένα άριστα αποτελέσματα.