Λύσεις για τη διαχείριση εγκαταστάσεων

Κορυφαία επανεπεξεργασία και απαλός καθαρισμός

Οι σύγχρονες εταιρείες καθαρισμού έχουν υψηλές απαιτήσεις σε ό,τι αφορά τον σχολαστικό καθαρισμό, την ασφαλή υγιεινή και τις οικονομικές διαδικασίες εργασίας – για τον λόγο αυτόν σχεδιάσαμε τα πλυντήρια Mop Star, που προσφέρουν ειδικά προγράμματα ώστε να διασφαλίζονται άψογα αποτελέσματα. Η ασύγκριτη ποιότητα της Miele αντικατοπτρίζεται στις γρήγορες και ομαλές διαδικασίες. Οι συσκευές φροντίδας ιματισμού της Miele διαθέτουν εντατικά προγράμματα για να τα καταφέρνουν με τα διαφορετικά υφάσματα που χρησιμοποιούν οι εταιρείες καθαρισμού, π.χ. για την επανεπεξεργασία σφουγγαριστρών και πανιών καθαρισμού. Αποτελούν το κεντρικό στοιχείο ενός συστήματος που περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένα αξεσουάρ και μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών συμβουλευτικής και after-sales.

Βρείτε τέλειες λύσεις συστήματος

Αυστηρές απαιτήσεις σε ό,τι αφορά τον σχολαστικό καθαρισμό και την αξιόπιστη υγιεινή

Ειδικά προγράμματα Miele

Εξαιρετικά απλή χρήση και απόλυτη άνεση: Οι συσκευές φροντίδας ιματισμού Mop Star διαθέτουν ειδικά προγράμματα σχεδιασμένα εντός της εταιρείας

Άψογα βαθμονομημένη τεχνολογία

Σχεδιασμένα για τις καθημερινές προκλήσεις, εγγυώνται τέλεια επανεπεξεργασία σφουγγαριστρών, πανιών, ρούχων εργασίας και άλλων υφασμάτων.

Service

Γνωρίζατε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Miele λαμβάνει συνεχώς κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές επιδόσεις του εδώ και πολλά χρόνια;

Υπάλληλος εταιρείας καθαρισμού γεμίζει ένα πλυντήριο Miele Professional με σφουγγαρίστρες.

Απολύμανση: υγιεινή στη διαχείριση εγκαταστάσεων

Με την έργο του καθαρισμού και της απολύμανσης, οι εταιρείες καθαρισμού συμβάλλουν σε τεράστιο βαθμό στην πρόληψη της μετάδοσης λοιμώξεων, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου η υγιεινή είναι καθοριστικής σημασίας, όπως σε νοσοκομεία, καταστήματα τροφίμων και δημόσια κτίρια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το σκούπισμα με πανιά απολύμανσης διασφαλίζει ένα υψηλότερο επίπεδο προστασίας. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από το αν τα υφάσματα καθαρισμού έχουν απολυμανθεί με επαγγελματικό τρόπο σε πλυντήριο.

Συνιστώμενα προϊόντα

Οι συσκευές για τη διαχείριση εγκαταστάσεων είναι κατασκευασμένες για υψηλές απαιτήσεις σε σχολαστικό καθαρισμό και υγιεινή.

Έργα αναφοράς στη διαχείριση εγκαταστάσεων

Οίκος ευγηρίας St. Elisabeth

Κάθε κίνηση ενός έμπειρου καθαριστή είναι η σωστή κίνηση. Κι έτσι πρέπει όταν, για παράδειγμα, έχει την ευθύνη για την καθαριότητα στον οίκο ευγηρίας St. Elisabeth και συμβάλλει στην ασφάλεια, την υγεία και την ευημερία των τροφίμων. Τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια της Miele είναι αξιόπιστοι σύμμαχοι του συνεργείου καθαρισμού προσφέροντας τους σταθερά καθαρές σφουγγαρίστρες και πανιά καθαρισμού.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του καθημερινού κύκλου επανεπεξεργασίας ή να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; Σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας: επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας