Γάντια και πανί καθαρισμού σε ξύλινη επιφάνεια.

Προτεινόμενες λύσεις για διαχείριση εγκαταστάσεων

Αρχική σελίδαΚλάδοιΜικρές επιχειρήσεις και υπηρεσίεςΔιαχείριση εγκαταστάσεωνΠροτεινόμενα προϊόντα για διαχείριση εγκαταστάσεων
Υπάλληλος με καρότσι καθαρισμού μπαίνει σε χώρο με ένα γκρι πλυντήριο και ένα γκρι στεγνωτήριο.

Λύσεις τεχνολογίας φροντίδας ιματισμού για διαχείριση εγκαταστάσεων

Οι εταιρείες καθαρισμού έχουν υψηλές απαιτήσεις όχι μόνο σε ό,τι αφορά τον σχολαστικό καθαρισμό και την ασφαλή υγιεινή, αλλά και τις οικονομικές και οικονομικά αποδοτικές διαδικασίες – για τον λόγο αυτόν η Miele Professional σχεδίασε τα πλυντήρια Mop Star ώστε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των σύγχρονων εταιρειών καθαρισμού. Με λεπτομέρειες σχεδίασης προσαρμοσμένες στα συνήθη υφάσματα και λεκέδες, αυτές οι συσκευές ειδικού σκοπού ξεχωρίζουν με τα άψογα αποτελέσματα, την κορυφαία αξιοπιστία και την εξαιρετική αποτελεσματικότητά τους στις δύσκολες συνθήκες της καθημερινής εργασίας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ολοκληρωμένο σύστημά μας γι' αυτόν τον κλάδο

Οι σύγχρονες εταιρείες καθαρισμού έχουν υψηλές απαιτήσεις σε ό,τι αφορά τον σχολαστικό καθαρισμό, την ασφαλή υγιεινή και τις οικονομικές διαδικασίες εργασίας – για τον λόγο αυτό σχεδιάσαμε τα πλυντήρια Mop Star, που προσφέρουν ειδικά προγράμματα ώστε να διασφαλίζονται άψογα αποτελέσματα. Αποτελούν το κεντρικό στοιχείο ενός συστήματος που περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένα αξεσουάρ και μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών συμβουλευτικής και after-sales.