Χέρι σε συρτάρι με επιδέσμους

Λύσεις για ιππικούς ομίλους

Ολοκληρωμένες λύσεις για κέντρα ιππασίας

Με εμπειρία δεκαετιών, η Miele σάς υποστηρίζει στην επανεπεξεργασία υφασμάτων για την ιππασία και στο πλύσιμο των σκευών στο σαλόνι του κέντρου ιππασίας. Ως πάροχος ολοκληρωμένων συστημάτων, η Miele σάς προμηθεύει επίσης με τα κατάλληλα εξαρτήματα και αναλώσιμα: η ιδανική λύση από μία μόνο πηγή.

Βρείτε τέλειες λύσεις

Το σύστημα Miele Professional για κέντρα ιππασίας

Πλύσιμο σε κέντρα ιππασίας

Κουβέρτες αλόγου, αντιιδρωτικές κουβέρτες ή επίδεσμοι; Οι συσκευές μας προσφέρουν τα κατάλληλα προγράμματα πλύσης και στεγνώματος

Πλύσιμο πιάτων στο σαλόνι του κέντρου ιππασίας

Τα ποτήρια και τα σκεύη στο σαλόνι του κέντρου ιππασίας πρέπει να λάμπουν ώστε οι επισκέπτες σας να νιώθουν απόλυτη άνεση μετά την ιππασία.

Προϊόντα καθαρισμού

Απορρυπαντικά πλύσης ιματισμού ιδανικά προσαρμοσμένα για τα πλυντήρια ρούχων της Miele

Service

Γνωρίζατε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Miele λαμβάνει συνεχώς κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές επιδόσεις του εδώ και πολλά χρόνια;

Συνιστώμενα προϊόντα

Ποιότητα σε κάθε επίπεδο! Με το σύστημα 360PRO, σας προσφέρουμε τη σωστή λύση για κάθε περίσταση. Βρείτε τα ιδανικά προϊόντα για χρήση σε κέντρα ιππασίας.

Έργα αναφοράς για κέντρα ιππασίας

Κέντρο επίδειξης δεξιοτεχνίας αλόγων Langehanenberg
Ιππασία Michaels & Beerbaum
Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του καθημερινού κύκλου επανεπεξεργασίας ή να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; Σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας: επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας