Αρχική σελίδαΚλάδοιΙππασία Michaels & Beerbaum

Ιππασία Michaels & Beerbaum

Η ζωή με αθλήματα ιππασίας. Για πολλούς, η επιχειρηματική επιτυχία συνοδεύεται από επιτεύγματα σε αθλήματα ιππασίας και αυτό το ζευγάρι είναι από τα καλύτερα στην ιππασία με εμπόδια. Μόνο μέσα στο 2005, η Meredith Michaels-Beerbaum κέρδισε τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου στο Λας Βέγκας, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ομάδα Ευρώπης και Ιππέας της Χρονιάς, ενώ κέρδισε και το Grand Prix του Aachen και το βραβείο Bambi.

Στέγη πολυτελείας για ιδιαίτερα άλογα

Η εξοχική κατοικία με τη γραφική αχυρένια σκεπή στην καρδιά μιας εύφορης έκτασης προδιαθέτει για ήρεμη ζωή στην ύπαιθρο. Ωστόσο, μια ματιά στους γειτονικούς στάβλους και κτήρια της φάρμας μαρτυρά κάτι εντελώς διαφορετικό. Όλα εδώ περιστρέφονται γύρω από τα άλογα. Τον Νοέμβριο του 1997 η Meredith Michaels και ο Markus Beerbaum, ο μετέπειτα σύζυγός της, αγόρασαν τους στάβλους ιππασίας που ανήκαν στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Gerd Wiltfangs στο Thedinghausen. Σήμερα τους διευθύνουν από κοινού ως χώρο πρωταθλημάτων, προπονήσεων και στάβλων ιππασίας υψηλού επιπέδου. Το 1991 η Meredith Michaels έφυγε από τις ΗΠΑ και πήγε στους στάβλους ιππασίας του Paul Schockemöhle στο Mühlen για να τελειοποιήσει ακόμα περισσότερο τις ήδη αναγνωρισμένες ιππικές της δεξιότητες. Στη συνέχεια, προπονήθηκε με τον Markus Beerbaum στους στάβλους του Dieter Graf Landsberg-Velen στο Balve, έως ότου κατάφερε να αποκτήσει τους δικούς της στάβλους ιππασίας.

Ωστόσο, 40 άλογα σημαίνουν ανάγκη φροντίδας για ολόκληρα βουνά από ρουχισμό. Οι στολές ιππασίας, οι κουβέρτες των αλόγων, τα υποσάγματα κ.λπ. πρέπει να είναι πάντοτε καθαρά και διαθέσιμα, και οι απαιτήσεις για την πλύση και την απόδοση των μηχανημάτων είναι μεγάλες. Οι Michaels & Beerbaum μπορούν να επαφίενται στην επαγγελματική τεχνολογία της Miele.

Χρειάζεστε εξατομικευμένη υποστήριξη;

Όλα από έναν προμηθευτή – Η Miele Professional ανταποκρίνεται σε αυτό το αίτημα από την τεχνολογία καθαρισμού ιματισμού έως την τεχνολογία εργαστηρίων. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις συστήματος προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης με κάθε λεπτομέρεια.

Μάθετε περισσότερα για συναφείς κλάδους

Θα μάθετε επίσης για την εξειδίκευσή μας και σε άλλα έργα αναφοράς