Το λογότυπο της 125ης επετείου της Miele σε κόκκινο φόντο, επαναλαμβανόμενο πολλές φορές.

Long Story Short: 125 Χρόνια Ποιότητας.

Η παράδοση συναντά την καινοτομία: Εδώ και 125 χρόνια, η Miele είναι συνώνυμη της κορυφαίας ποιότητας που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, ένα πράγμα παραμένει ίδιο – η επιδίωξη μας να είμαστε πάντα οι καλύτεροι: Immer Besser! Γιορτάστε μαζί μας αυτήν την ξεχωριστή επέτειο και μάθετε πώς καταφέρνουμε όχι μόνο να κρατάμε τις υποσχέσεις μας εδώ και 125 χρόνια, αλλά και να υπερβαίνουμε όλες τις προσδοκίες.

Ένα δείγμα ευγνωμοσύνης για την εμπιστοσύνη σας.

Η αποκλειστική σας επετειακή προσφορά.

Γιορτάστε μαζί μας και ανταμειφθείτε διπλά: Πέρα από τις εξατομικευμένες συμβουλές που προσφέρουμε για την επιλογή της ιδανικής λύσης καθαρισμού-απολύμανσης εργαλείων για τις ανάγκες σας, θα λάβετε και την αποκλειστική σας επετειακή προσφορά έως και 1.100 € αγοράζοντας το προωθητικό μοντέλο μας.¹

Περίοδος διαφημιστικής καμπάνιας: από 01.03.24 έως 31.12.24

Υψηλές προδιαγραφές που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Πλυντήριο απολύμανσης PG 85 για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο δίπλα σε έναν μικρό αποστειρωτή Cube σε γκρι φόντο.

Η Miele Professional συνδυάζει δεκαετίες εμπειρίας με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία ώστε να εξασφαλίζει υψηλές προδιαγραφές υγιεινής στον οδοντιατρικό κλάδο. Οι συσκευές μας για τον καθαρισμό και απολύμανση εργαλείων βελτιστοποιούν τις διαδικασίες εργασίας και ταυτόχρονα διασφαλίζουν ότι τα εργαλεία σας διατηρούν την αξία τους, ενώ ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο μόλυνσης για τους ασθενείς και το προσωπικό. Σε συνδυασμό με την αποδοτική μηχανική πλύσης εργαλείων, η Miele Professional απλοποιεί επίσης το έργο της συμμόρφωσης με απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής χάρη στην πλήρη και απλή τεκμηρίωση διαδικασιών που προσφέρει.

Πλυντήρια απολύμανσης PG 8582

Για τις υψηλές απαιτήσεις υγιεινής στα οδοντιατρεία – Πλυντήριo απολύμανσης από τη Miele.

  • Ευελιξία: Σχεδιασμένο για οδοντιατρείο κάθε μεγέθους – μοντέλα που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και κάτω από τον πάγκο εργασίας.
  • Μεγάλη χωρητικότητα: Δύο επίπεδα φόρτωσης για έως και 44 εργαλεία με αυλούς και σετ εργαλείων για έως και 160 ασθενείς (αποτελούμενα από καθρέφτη στόματος, μύλη και λαβίδα).
  • Εξαιρετική απόδοση καθαρισμού: Χάρη στον συνδυασμό του βελτιστοποιημένου κυκλώματος νερού, της τεχνολογίας αισθητήρων και του δοκιμασμένου προγράμματος Vario TD.
  • Βέλτιστο στέγνωμα: Χάρη στο στέγνωμα με το άνοιγμα της πόρτας EcoDry.
  • Μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων: Ένθετα για ποικίλες εφαρμογές, αντάπτορες, σύνδεσμοι και ακροφύσια καταιονισμού.
  • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας: Τεκμηρίωση διαδικασίας και αναφορές επιβεβαίωσης επιτυχημένης διαδικασίας.

Ανακαλύψτε τα πλυντήρια απολύμανσης της Miele, που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, όσα κι αν είναι τα εργαλεία που πρέπει να υποβληθούν σε καθαρισμό/απολύμανση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας.

  1. 1.
    Περίοδος προωθητικής ενέργειας: 01/03/24 - 31/12/24