Δύο πυροσβέστες σβήνουν με μάνικα μια πυρκαγιά.

Λύσεις για πυροσβεστικές και διασωστικές υπηρεσίες

Αρχική σελίδαΚλάδοιΆλλοι κλάδοιΠυροσβεστικές και διασωστικές υπηρεσίες

Έτοιμο για χρήση ξανά σε χρόνο μηδέν

Τα μέσα ατομικής προστασίας που χρησιμοποιεί η πυροσβεστική και οι διασωστικές υπηρεσίες συχνά είναι πολύ μολυσμένα. Μετά τη χρήση, η προστατευτική λειτουργία του ρουχισμού, των αναπνευστικών μασκών, των ρυθμιστών αέρα και του υπόλοιπου εξοπλισμού πρέπει να αποκατασταθεί γρήγορα και σωστά. Ανάλογα με το εύρος των εργασιών που αναλαμβάνει μια διασωστική υπηρεσία και τον διαθέσιμο χώρο και τις εγκαταστάσεις σε έναν πυροσβεστικό σταθμό ή σε έναν σταθμό πρώτων βοηθειών, μπορούν να διασυνδεθούν συσκευές διαφορετικού φορτίου ώστε να σχηματιστεί ένα ενιαίο σύστημα.

Βρείτε λύσεις συστήματος για πυροσβεστικές και διασωστικές υπηρεσίες

Μέσα ατομικής προστασίας – έτοιμα για χρήση ξανά σε χρόνο μηδέν

Λύσεις με εσωτερική πλύση ιματισμού

Θέλετε να καθαρίζετε τον ατομικό ρουχισμό προστασίας και τις αναπνευστικές μάσκες γρήγορα και αποτελεσματικά;

Λύσεις για επανεπεξεργασία αναπνευστικών μασκών και ρυθμιστών αέρα

Με τη Miele Professional, η επανεπεξεργασία των αναπνευστικών συσκευών γίνεται μεν σχολαστικά αλλά και ήπια, προστατεύοντας τα υλικά.

Λύσεις για επανεπεξεργασία χειρουργικών εργαλείων αναισθησίας

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η επανεπεξεργασία των χειρουργικών εργαλείων αναισθησίας γίνεται με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο, η Miele Professional προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων.

Service

Γνωρίζατε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Miele λαμβάνει συνεχώς κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές επιδόσεις του εδώ και πολλά χρόνια;

Ένας πυροσβέστης γεμίζει ένα ειδικό ένθετο για αναπνευστικές μάσκες και ρυθμιστές αέρα.

Για τη δική σας ασφάλεια: Υγιεινή για πυροσβεστικές και διασωστικές υπηρεσίες

Η προστασία του προσωπικού σε πυροσβεστικές και διασωστικές υπηρεσίες είναι ένας από τους βασικούς σκοπούς κατά το πλύσιμο του προστατευτικού ρουχισμού τους, ώστε να διασφαλιστεί ότι είναι υγιεινά καθαρός. Επομένως, είναι προτεραιότητα να απομακρυνθούν οι παγιδευμένοι ρύποι από τις ίνες και να διαλυθούν οι λεκέδες.

Συνιστώμενα προϊόντα

Βρείτε τα ιδανικά προϊόντα που ανταποκρίνονται και στις πιο αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας ακόμη και με ιδιαίτερους λεκέδες.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του καθημερινού κύκλου επανεπεξεργασίας ή να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; Σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας: επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας