Εργαζόμενος φεύγει από το γραφείο κρατώντας χαρτοφύλακα.

Λύσεις για γραφεία και οργανισμούς

Κατασκευασμένο για εντατική καθημερινή χρήση

Είτε ως ομάδα είτε σε συναντήσεις με πελάτες: Σε γραφεία και εταιρείες, πολλοί άνθρωποι συναντιούνται για να πιούνε καφέ και να φάνε μεσημεριανό. Η Miele Professional προσφέρει εξαιρετικά αποδοτικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις υγιεινής για την καθημερινή εργασία. Οι συμβατικές οικιακές συσκευές μπορούν να το επιτύχουν αυτό μόνο σε περιορισμένο βαθμό: Πέρα από τον θόρυβο που παράγουν, πολλές οικιακές συσκευές δεν είναι σχεδιασμένες για συνεχή χρήση. Μακροπρόθεσμα, αυτό το μειονέκτημα επηρεάζει την απόδοση.

Βρείτε τέλειες λύσεις συστήματος

Εξαιρετικά αποτελέσματα – ταχύτητα και αξιοπιστία

Λύσεις για γρήγορο πλύσιμο πιάτων

Ο χρόνος είναι χρήμα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές. Αν τηρείτε αυτά τα αποφθέγματα στην καθημερινή εργασία σας, τότε θα πρέπει να ισχύουν και για την επανεπεξεργασία σκευών.

Service

Γνωρίζατε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Miele λαμβάνει συνεχώς κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές επιδόσεις του εδώ και πολλά χρόνια;

Συνάδελφοι που φορούν μάσκες και συζητούν σε μια αίθουσα συσκέψεων.

Για αίσθηση ασφάλειας: Υγιεινή σε γραφεία και εταιρείες

Σε χώρους με μεγάλες συναθροίσεις είναι πολύ σημαντικό να διασφαλιστεί ότι τα σκεύη πλένονται σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής, κι επίσης, ότι ο αέρας είναι καθαρός – προς όφελος τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων. Η εξυγίανση του αέρα και η επανεπεξεργασία ιματισμού, σκευών και εργαλείων σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής βοηθάει στην αποφυγή και αποτροπή μολύνσεων.

Συνιστώμενα προϊόντα

Βρείτε τα ιδανικά προϊόντα που ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας και υγιεινής.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα των καθημερινών διαδικασιών καθαρισμού ή να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; Σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας: επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Πληροφορίες προϊόντος
Ακολουθήστε μας