Προτεινόμενες λύσεις για οργανισμούς και γραφεία

Αρχική σελίδαΚλάδοιΜικρές επιχειρήσεις και υπηρεσίεςΟργανισμοί και γραφείαΠροτεινόμενα προϊόντα για οργανισμούς και γραφεία
Λευκή κουζίνα με ενσωματωμένο λευκό πλυντήριο πιάτων και σκεύη στον πάγκο εργασίας.

Λύσεις τεχνολογίας πλυσίματος πιάτων για οργανισμούς και γραφεία

Έχουμε τη λύση για να είστε σίγουροι ότι τα πιάτα στο γραφείο δεν θα γίνουν πρόβλημα: τα πλυντήρια πιάτων ProfiLine της Miele Professional. Πρωινό, μεσημεριανό, συσκέψεις, ραντεβού με πελάτες, εκδηλώσεις – στη σύγχρονη καθημερινότητα των επιχειρήσεων, υπάρχουν πάρα πολλές καταστάσεις κατά τις οποίες συσσωρεύονται σκεύη στην κουζίνα. Χάρη στο απίστευτα σύντομο πρόγραμμα μόλις 17 λεπτών, στη σύνδεση στο ζεστό νερό και στη σύνδεση τριφασικού ρεύματος, το πλυντήριο πιάτων ProfiLine πλένει με ευκολία μεγάλες ποσότητες φλιτζανιών και ποτηριών. Γρήγορο, δυνατό και εύχρηστο, όπως ακριβώς φαντάζεστε το ιδανικό πλυντήριο πιάτων. Όλα αυτά τα οφέλη συνδυάζονται στα νέα πλυντήρια πιάτων ProfiLine από τη Miele Professional. Σύντομα προγράμματα, υψηλή απόδοση καθαρισμού και εύχρηστος χειρισμός. Για σύντομο, άψογο πλύσιμο πιάτων στο λεπτό.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ολοκληρωμένο σύστημά μας γι' αυτόν τον κλάδο

Διαλείμματα υπαλλήλων ή συναντήσεις με πελάτες; Σε γραφεία και εταιρείες, πολλοί άνθρωποι πίνουν μαζί καφέ και τρώνε μεσημεριανό. Η Miele Professional προσφέρει εξαιρετικά αποδοτικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις υγιεινής για την καθημερινή εργασία.