​Πλυντήρια απολύμανσης

Απόδοση, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια: Ειδικά σχεδιασμένα πλυντήρια θερμικής απολύμανσης για κάθε τύπο εργαλείων και για όλες τις συνθήκες εγκατάστασης.

Μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια θερμικής απολύμανσης Miele Professional

360PRO για τα οδοντιατρεία σας

Φροντίζοντας τα πάντα

Κατά την εργασία σε οδοντιατρεία προκύπτουν καθημερινά διάφορες προκλήσεις όσον αφορά την καθαριότητα και την υγιεινή. Η ολοκληρωμένη λύση 360PRO της Miele υποστηρίζει τα πάντα, από τον καθαρισμό-απολύμανση των εργαλείων και το πλύσιμο των ρούχων εργασίας μέχρι την τεκμηρίωση και την καταγραφή αυτών των διαδικασιών. Το καινοτόμο ολοκληρωμένο σύστημα που βασίζεται σε πολλά έτη εμπειρίας σχεδιάστηκε σε στενή συνεργασία με ειδικούς στον κλάδο. Διαθέτοντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και με τη χρήση εξατομικευμένων εξαρτημάτων και τη στοχευμένη χρήση χημικών υλικών καθαρισμού και τεκμηρίωσης, η σειρά Miele Professional είναι σε θέση να καλύπτει τις ανάγκες τόσο του ιατρικού προσωπικού όσο και των ασθενών.
Ισχυρά χημικά υλικά καθαρισμού

Άψογα αποτελέσματα

Όπως και η τεχνολογία της συσκευής και το πρόγραμμα καθαρισμού-απολύμανσης, έτσι και τα χημικά υλικά καθαρισμού είναι παράγοντας ζωτικής σημασίας για τη διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης. Η αποστολή τους είναι απαιτητική: οι λεκέδες πρέπει να αφαιρεθούν αποτελεσματικά και τα μικρόβια να απενεργοποιηθούν, ενώ τα είδη προς καθαρισμό-απολύμανση, όπως πολύτιμα εργαλεία μετάδοσης, χρειάζονται όσο το δυνατόν προσεκτικότερο χειρισμό. Η Miele Professional παρέχει συγκεκριμένα ισχυρά καθαριστικά, ουδετεροποιητές και λαμπρυντικά για χρήστες σε οδοντιατρεία. Όλα τα χημικά είναι απόλυτα συντονισμένα με τα διάφορα υλικά και με τα πλυντήρια απολύμανσης Miele Professional. Για αυτόν τον λόγο, οι κορυφαίοι κατασκευαστές εργαλείων συνιστούν Miele Professional για καθαρισμό-απολύμανση.