Επαγγελματική οδοντιατρική τεχνολογία

Αρχική σελίδαΠροϊόνταΟδοντιατρική τεχνολογία

Χαρίστε ένα αστραφτερό χαμόγελο στα πρόσωπα των ασθενών σας.

Ποιότητα σε κάθε επίπεδο – Επωφεληθείτε από τις ολοκληρωμένες λύσεις μας για το ιατρείο σας. Επιλέξτε υψηλής απόδοσης οδοντιατρικές λύσεις από τη Miele Professional, όχι μόνο για να βελτιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής των εργαλείων σας αλλά και για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

Νέα προϊόντα

Miele Professional σημαίνει καινοτομία. Ρίξτε μια ματιά στα πιο πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα μας και ανακαλύψτε την κατάλληλη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Γιατί να επιλέξετε την οδοντιατρική τεχνολογία από τη Miele Professional;

Στιβαρά και ανθεκτικά

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Μια απαιτητική εργάσιμη ημέρα απαιτεί προϊόντα, στα οποία μπορείτε πάντα να βασίζεστε, 100%. Για να εγγυηθούμε αυτή την αξιοπιστία, όλες οι συσκευές Miele Professional υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους ποιότητας και μια εξαιρετικά αυστηρή τελική επιθεώρηση. Οι συσκευές αποστέλλονται ή εγκαθίστανται μόνο αφού περάσουν επιτυχώς όλες τις δοκιμές στο εργοστάσιο. Οι συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι ποιότητας αποτελούν σημαντικό τμήμα των προτύπων υψηλής ποιότητας της σειράς Miele Professional. Τα πρότυπα αυτά ισχύουν ακόμα και για την παραγωγή μεμονωμένων εξαρτημάτων: επεξεργασία μετάλλου, κατασκευή πλαστικών μερών, ανάπτυξη κινητήρων και αντλιών, καθώς και παραγωγή ηλεκτρονικών. Όλα τα σημαντικά βήματα ολοκληρώνονται μέσα στην εταιρεία, έτσι ώστε η Miele να διατηρεί πλήρως τον έλεγχο της ποιότητας σε κάθε τομέα. 
Τέλεια βιωσιμότητα

Εξαιρετική απόδοση και οικονομία.

Μέγιστο επίπεδο επιδόσεων με εξαιρετική αποτελεσματικότητα και οικονομία. Ο συνδυασμός αυτών των φαινομενικά αντιφατικών αναγκών αποτελεί τυπικό χαρακτηριστικό των λύσεων συστημάτων Miele Professional. Οι συσκευές και οι διαδικασίες μας διακρίνονται για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και χημικών, καθώς και για τα πρωτοποριακά προγράμματα που επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού, παρέχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα υλικά από τα οποία αποτελείται το φορτίο. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες που προσφέρουμε υποστηρίζουν τις υψηλές επιδόσεις των προϊόντων μας στην εξοικονόμηση πόρων. Χάρη στην υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής, οι συσκευές Miele Professional έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής,ένα ακόμα πλεονέκτημα που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων.
Ένας ισχυρός συνεργάτης

Τυπική Miele – και στην εξυπηρέτηση

Miele Professional είναι το συνώνυμο της ύψιστης ποιότητας – γεγονός που ισχύει και για το άψογο service. Η δυνατότητα κάλυψης service επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση. Η Miele προσφέρει επίσης μια σειρά ελέγχων που εκτελούνται σε διαφορές χρονικές περιόδους κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής μιας συσκευής. Ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί εκτελούν ελέγχους σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις και τα πρότυπα, καθώς και τις συστάσεις κάθε χώρας. Και, καθώς τα εξαρτήματα μεταφέρονται μαζί, στο 90% των πρώτων επισκέψεων οι αποκαταστάσεις ολοκληρώνονται κατευθείαν. Δεν είναι τυχαίο ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Miele λαμβάνει κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές της επιδόσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Ένας ισχυρός συνεργάτης

Η Miele Professional θέτει πρότυπα και στην εξυπηρέτηση. Δεν είναι τυχαίο ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Miele λαμβάνει κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές της επιδόσεις εδώ και πολλά χρόνια. Χάρη στο ολοκληρωμένο δίκτυο τεχνικών εξυπηρέτησης πελατών είναι γενικώς εγγυημένη η άμεση εξυπηρέτηση, ενώ το 90% των περιπτώσεων επιλύονται με την πρώτη κιόλας επίσκεψη, καθώς οι τεχνικοί μεταφέρουν και εξαρτήματα. Είναι δυνατή η σύναψη συμβάσεων παροχής υπηρεσιών όπου οι υπηρεσίες ορίζονται βάσει αναγκών και υπάρχουν και επιλογές συντήρησης, ώστε να προλαμβάνονται οι βλάβες και να διατηρείται η αξία της συσκευής. Οι ειδικά καταρτισμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας προσφέρουν εξειδικευμένες συμβουλές για εφαρμογές της τεχνολογίας και να προσαρμόσουν τις επαγγελματικές σας συσκευές στις δικές σας διαδικασίες. Επιπλέον, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την εγκατάσταση των νέων σας συσκευών. Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να υπολογίσετε τη χωρητικότητα που χρειάζεστε και θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας με λεπτομερείς αναλύσεις απόδοσης.
Με τις καλύτερες συστάσεις

Επαγγελματικός καθαρισμός-απολύμανση εργαλείων

Οι θερμικοί απολυμαντές Miele επιτρέπουν τον ασφαλή και συνεχώς αναπαράξιμο καθαρισμό και απολύμανση όλων των οδοντιατρικών εργαλείων. Καθαρίζουν με απαλό τρόπο τα εργαλεία και συστήνονται από κορυφαίους κατασκευαστές όσον αφορά στον καθαρισμό-απολύμανση των εργαλείων μετάδοσης στη διαδικασία Miele VARIO TD.