Εξαρτήματα

Ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται σε ξεχωριστές απαιτήσεις: Κατάλληλα κάνιστρα και ένθετα για πληθώρα τρόπων διευθέτησης του φορτίου καθώς και λεπτομερή τεκμηρίωση διαδικασίας.

85 Προϊόντα

Μάθετε περισσότερα για τα εξαρτήματά μας για οδοντιατρικές συσκευές

360PRO για τα οδοντιατρεία σας

Φροντίζοντας τα πάντα

Κατά την εργασία σε οδοντιατρεία προκύπτουν καθημερινά διάφορες προκλήσεις όσον αφορά την καθαριότητα και την υγιεινή. Η ολοκληρωμένη λύση 360PRO της Miele υποστηρίζει τα πάντα, από τον καθαρισμό-απολύμανση των εργαλείων και το πλύσιμο των ρούχων εργασίας μέχρι την τεκμηρίωση και την καταγραφή αυτών των διαδικασιών. Το καινοτόμο ολοκληρωμένο σύστημα που βασίζεται σε πολλά έτη εμπειρίας σχεδιάστηκε σε στενή συνεργασία με ειδικούς στον κλάδο. Διαθέτοντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και με τη χρήση εξατομικευμένων εξαρτημάτων και τη στοχευμένη χρήση χημικών υλικών καθαρισμού και τεκμηρίωσης, η σειρά Miele Professional είναι σε θέση να καλύπτει τις ανάγκες τόσο του ιατρικού προσωπικού όσο και των ασθενών.
Συστάσεις για καθαρισμό-απολύμανση εργαλείων

Τέλειος καθαρισμός

Για κάθε εργαλείο ξεχωριστά, η Miele Professional προσφέρει το ιδανικό πρόγραμμα καθαρισμού και μια σειρά απορρυπαντικών για άριστο καθαρισμό-απολύμανση.