Πολυάριθμες σύγχρονες πολυκατοικίες με πράσινο λιβάδι και γαλανό ουρανό.

Λύσεις για συγκροτήματα κατοικιών και πολυκατοικίες

Αρχική σελίδαΚλάδοιΕφαρμογές self-serviceΣυγκροτήματα κατοικιών και πολυκατοικίες

Ανθεκτικά, αξιόπιστα, οικονομικά: Απόλυτη αποδοτικότητα για laundries

Συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες ή φοιτητικές εστίες: Όπου κι αν ζουν πολλοί άνθρωποι μαζί, ο όγκος του ιματισμού προς πλύση είναι αυξημένος σε σχέση με ένα νοικοκυριό. Οι απαιτήσεις για επιδόσεις υψηλής ποιότητας είναι αυστηρές, καθώς τα πλυντήρια και στεγνωτήρια σε τέτοιους χώρους πρέπει να καθαρίσουν μεγάλους όγκους υφασμάτων διαφορετικής σύστασης, αξιόπιστα ακόμη και υπό μόνιμο φόρτο. Είναι επίσης απαραίτητος και η επανεπεξεργασία ευαίσθητων υλικών με τρόπο που δεν τα καταστρέφει. Η Miele Professional βοηθά τους υπεύθυνους λειτουργίας laundries σε δομές στέγασης, πολυκατοικίες και άλλες οικιστικές δομές, με τεχνολογία φροντίδας ιματισμού που έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες των οικιστικών συγκροτημάτων. Αυτή η τεχνολογία εξασφαλίζει σύντομους χρόνους ολοκλήρωσης των προγραμμάτων, χαμηλή κατανάλωση νερού και ηλεκτρικού ρεύματος για εξοικονόμηση πόρων, αλλά και συστήματα πληρωμής φιλικά προς τους χρήστες.

Βρείτε τέλειες λύσεις

Αποτελεσματική και οικολογική φροντίδα ιματισμού για laundries

Πλύσιμο και στέγνωμα

Αξιόπιστος καθαρισμός ακόμη και με μέγιστο φορτίο, χάρη στον άριστο συντονισμό μεταξύ των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων της Miele Professional

Συστήματα πληρωμής για ψηφιακή ή μηχανική χρέωση

Βελτιστοποιήστε τη λειτουργία χώρων πλύσης και πλυντηρίων, με ηλεκτρονικά μηχανήματα που λειτουργούν με κέρμα ή μέσω εφαρμογής

Εξαρτήματα που συνεργάζονται αρμονικά

Μικροί καθημερινοί βοηθοί: βάσεις, καρότσια ιματισμού και βοηθήματα δοσομέτρησης για την ομαλή λειτουργία των laundries

Άριστο service

Άριστη εξυπηρέτηση πελατών

Συνιστώμενα προϊόντα

Συχνότατη χρήση, ταχύτατα προγράμματα, στιβαρή και ανθεκτική επαγγελματική τεχνολογία: Βρείτε τα κατάλληλα πλυντήρια και στεγνωτήρια για οικιστικές εφαρμογές.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να μειώσετε το οικονομικό κόστος και να απλοποιήσετε τη διαχείριση του laundry που διαθέτετε; Παρέχουμε τις κατάλληλες λύσεις για τη χρήση self-service laundries σε οικιστικά συγκροτήματα.

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας