Εικόνα για τα 125α γενέθλια της Miele
Αρχική σελίδαΠροωθητικές ενέργειες και εμπορικές εκθέσειςΠροωθητικές ενέργειεςΗ επετειακή μας έκπτωση για τις ανάγκες του ιματισμού ή των σκευών/ποτηριών σας

Long Story Short: 125 Χρόνια Ποιότητας.

Η παράδοση συναντά την καινοτομία: Εδώ και 125 χρόνια, η Miele ξεχωρίζει για την κορυφαία ποιότητα και απόδοση των προϊόντων της. Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, ένα πράγμα παραμένει ίδιο: η επιδίωξη του «Immer Besser» (Πάντα Καλύτερα). Γιορτάστε μαζί μας αυτήν την ξεχωριστή επέτειο και μάθετε πώς καταφέρνουμε όχι μόνο να κρατάμε τις υποσχέσεις μας εδώ και 125 χρόνια, αλλά και να υπερβαίνουμε όλες τις προσδοκίες.

Ένα δείγμα ευγνωμοσύνης για την εμπιστοσύνη σας.

Η αποκλειστική σας επετειακή προσφορά.

Γιορτάστε μαζί μας και κερδίστε διπλά: όχι μόνο σας προσφέρουμε εξατομικευμένες συμβουλές για την ιδανική συσκευή Miele που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, αλλά θα επωφεληθείτε και από την αποκλειστική επετειακή προσφορά έως και 4.500 € για την αγορά ενός προωθητικού μας μοντέλου.
 Περίοδος καμπάνιας: 01-02-24 - 31-12-24

Προσφορές

Οι αξιόπιστες υπηρεσίες απαιτούν σταθερή ποιότητα.

Von links nach rechts stehen eine Kleine Riesen Performance Waschmaschine, ein PIB100 Dampfbügelsystem sowie eine halb geöffnete MasterLine Frischwasser-Spülmaschine nebeneiner vor einem grauen Hintergrund

Είτε πρόκειται για ξενοδοχείο, εστιατόριο ή για self-service laundry, οι απαιτήσεις είναι πολλές και απαιτούν τεχνολογίες και εξοπλισμό που ανταποκρίνονται στους ρυθμούς της επιχείρησης. Για εκείνους που δεν συμβιβάζονται σε θέματα ποιότητας και αξιοπιστίας: Οι συσκευές Miele έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν κορυφαία απόδοση, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Αν η δουλειά σας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών σας, σε εμάς θα βρίσκετε πάντα την τεχνολογία και τις λύσεις που δεν θα σας απογοητεύσουν.

Από αριστερά προς τα δεξιά, τα πλυντήρια πιάτων SmartBiz, MasterLine και ProfiLine με σύστημα φρέσκου νερού βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο μπροστά σε γκρι φόντο.

Πλυντήρια πιάτων

Αξιόπιστη απόδοση και άριστα αποτελέσματα, σε κάθε πρόκληση.

Ένα πλυντήριο ρούχων Little Giant βρίσκεται στα αριστερά ενός πλυντηρίου ρούχων Benchmark σε γκρι φόντο

Πλυντήρια ρούχων

Υγιεινά καθαρός ιματισμός με απαλή φροντίδα.

Ένα στεγνωτήριο Little Giant Performance βρίσκεται στα αριστερά ενός στεγνωτηρίου Benchmark Performance σε γκρι φόντο

Στεγνωτήρια

Η απόδοση συναντά τη φροντίδα του ιματισμού: Σύντομοι κύκλοι στεγνώματος σε συνδυασμό με τη μέγιστη φροντίδα των υφασμάτων.

Από αριστερά προς τα δεξιά, ένα σιδερωτήριο, ένα επαγγελματικό σιδερωτήριο και ένα σύστημα σιδερώματος με ατμό βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο σε γκρι φόντο

Σιδερωτήρια

Εξασφάλιση της ομαλής φροντίδας του ιματισμού μέχρι το τελευταίο στάδιο: Τέλειο σιδέρωμα για τον ιματισμό σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε με χαρά στις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας.

Εικόνα με το σύμβολο του δώρου και το λογότυπο των 125ων γενεθλίων της Miele σε κόκκινο φόντο.

Κάντε αίτηση για voucher (κουπόνι)

Με την αγορά ενός προωθητικού μοντέλου της καμπάνιας για τα 125α γενέθλιά μας (μοντέλα PWM/PDR 508, PWM/PDR 1108), θα λάβετε ένα voucher με έκπτωση 25% για μία αγορά απορρυπαντικών και προϊόντων φροντίδας συσκευών ProCare Tex και ProCare Universal από το e-shop μας. Τα τιμολόγια για τις συσκευές από την περίοδο της προωθητικής ενέργειας 01/02/2024 έως 31/12/2024 είναι έγκυρα και μπορούν να υποβληθούν έως και 90 ημέρες μετά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.


 Αναρτήστε ένα αντίγραφο του τιμολογίου σας μέσω της φόρμας της καμπάνιας μας για να λάβετε το κουπόνι.

  1. 1.
    Περίοδος προωθητικής ενέργειας: 01/02/24 - 31/12/24. Με την αγορά ενός πλυντηρίου ρούχων (μοντέλα PWM 508 Μικρός Γίγαντας, PWM 300 SmartBiz) ή στεγνωτηρίου (μοντέλα PDR 508 Μικρός Γίγαντας, PDR 1108 SmartBiz) κερδίζετε ένα voucher με έκπτωση 25% για μία αγορά απορρυπαντικών και προϊόντων φροντίδας συσκευών ProCare Tex και ProCare Universal από το e-shop μας. Επίσης με την αγορά πλυντηρίου PWM 508 Μικρός Γίγαντας ή στεγνωτηρίου PDR 508 Μικρός Γίγαντας θα λάβετε δωρεάν 1 συσκευασία του απορρυπαντικού ProCare Tex 11 (10kg) για όλες τις χρήσεις.