Κτηνίατρος φροντίζει τη γάτα ενός κοριτσιού.

Λύσεις για κτηνιάτρους και κέντρα περίθαλψης ζώων

Οι ολοκληρωμένες λύσεις μας για υγιεινή προστασία

Στα κέντρα περίθαλψης ζώων η αυστηρή υγιεινή είναι απολύτως απαραίτητη όχι μόνο για την προστασία των ζώων και των κατόχων τους, αλλά επίσης για όλους όσους εργάζονται στην κλινική. Επομένως, για να εξασφαλιστεί η υγιεινή προστασία, απαιτούνται ολοκληρωμένες λύσεις. Η Miele Professional είναι ο ειδικός συνεργάτης σας. Η περίθαλψη και η φροντίδα άρρωστων ζώων δεν δημιουργεί μόνο τεράστιες ποσότητες απλύτων. Η καθημερινή εργασία στην κλινική επίσης περιλαμβάνει εργασίες απολύτως ζωτικής σημασίας όπως καθαρισμό και απολύμανση των εργαλείων. Γι' αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να διασφαλιστεί ότι το περιβάλλον είναι καθαρό και ασφαλές.

Βρείτε τέλειες λύσεις

Η ολοκληρωμένη λύση από τη Miele Professional

Λύσεις για την επανεπεξεργασία εργαλείων

Με το σύστημα 360PRO, η Miele παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφαλή και αποτελεσματική επανεπεξεργασία εργαλείων σε κτηνιατρικές κλινικές και χειρουργεία.

Λύσεις για τον καθαρισμό και τη φροντίδα ιματισμού ιατρείου

Μικρό μέγεθος, εξαιρετικές επιδόσεις – Μικροί Γίγαντες: εγγυημένη υγιεινή για ιατρικό ρουχισμό εργασίας.

Service

Πιστοί στην υπόσχεση «Immer Besser» (πάντα καλύτερα), εγγυόμαστε ότι οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και παραγωγής αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για τη Miele.

Γιατρός κάθεται μπροστά από ασθενείς στον χώρο αναμονής. Τρεις ενήλικες και ένα μικρό κορίτσι περιμένουν για εξέταση. Όλοι φορούν μάσκες.

Σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας: Υγιεινή σε ιδιωτικά ιατρεία, οδοντιατρεία και νοσοκομεία

Όσοι εργάζονται στον ιατρικό και οδοντιατρικό κλάδο, πέρα του ότι παρέχουν στους ασθενείς συμβουλές και περίθαλψη, πρέπει επιπλέον να διασφαλίσουν ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής στο χειρουργείο ως μέρος των καθημερινών εργασιών τους. Η υγιεινή επανεπεξεργασία του ιματισμού, των σκευών και των εργαλείων εμποδίζει και αποτρέπει τις μολύνσεις.

Συνιστώμενα προϊόντα

Ποιότητα σε κάθε επίπεδο: με το σύστημά μας 360PRO, σας προσφέρουμε τη σωστή λύση για κάθε περίσταση. Βρείτε τα ιδανικά προϊόντα για τον δικό σας κλάδο και εφαρμογές.

Τα έργα αναφοράς μας για κτηνιάτρους και κέντρα περίθαλψης ζώων

Ιππασία Michaels & Beerbaum
Κέντρο επίδειξης δεξιοτεχνίας αλόγων Langehanenberg
Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του καθημερινού κύκλου επανεπεξεργασίας ή να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; Σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας: επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας