Ναύτης χειρίζεται ένα σχοινί σε ένα ιστιοφόρο.

Λύσεις για τη ναυτιλία και για υπεράκτιες πλατφόρμες

Αρχική σελίδαΚλάδοιΆλλοι κλάδοιΥπεράκτιες πλατφόρμες και ναυτιλία

Καταξιωμένη σε όλο τον κόσμο – λύσεις για ναυτιλία και υπεράκτιες πλατφόρμες από τη Miele Professional

Στις υπεράκτιες πλατφόρμες, πρέπει να πληρούνται ειδικές απαιτήσεις ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα πλυντήρια πιάτων και τα πλυντήρια λειτουργούν όπως πρέπει. Η Miele παρέχει τις σωστές συσκευές για χρήση επάνω σε πλοία και υπεράκτιες πλατφόρμες. Ως πάροχος συστημάτων, η Miele, επίσης προμηθεύει τα κατάλληλα εξαρτήματα και αναλώσιμα από μία μόνο πηγή. Ολοκληρωμένη προσφορά από μια αξιόπιστη υπηρεσία. Εκπαιδευμένο προσωπικό service είναι στη διάθεσή σας πρακτικά σε όλο τον κόσμο, κι επίσης τα κέντρα service δημιουργούνται σε όλα τα μεγάλα λιμάνια.

Βρείτε τέλειες λύσεις

Δοκιμασμένο για εφαρμογές στον ναυτιλιακό κλάδο

Ναυτιλία και ναυσιπλοΐα

Λύσεις για τον ναυτιλιακό κλάδο. Από πολυτελή κότερα μέχρι κρουαζιερόπλοια και εμπορικά πλοία, προσφέρουμε λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις δικές σας απαιτήσεις.

Υπεράκτιες πλατφόρμες

Για τις υψηλότερες απαιτήσεις υλικού – κατασκευασμένες για σκληρές συνθήκες εργασίας. Σε αυτές τις περιστάσεις η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η σχέση κόστους-οφέλους είναι καθοριστικής σημασίας.

Service

Παγκόσμια εξυπηρέτηση πελατών – Η δυνατότητα γενικής κάλυψης service επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση.

Συνιστώμενα προϊόντα

Βρείτε τα ιδανικά προϊόντα για να ικανοποιήσετε ακόμα και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας. Οι συσκευές για υπεράκτιες πλατφόρμες και πλοία έχουν σχεδιαστεί για αντίξοες συνθήκες εργασίας.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του καθημερινού κύκλου επανεπεξεργασίας ή να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; Σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας: επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας