Ναύτης χειρίζεται ένα σχοινί σε ένα ιστιοφόρο.

Συνιστώμενες λύσεις για υπεράκτιες πλατφόρμες και πλοία

Αρχική σελίδαΚλάδοιΆλλοι κλάδοιΥπεράκτιες πλατφόρμες και ναυτιλίαΠροτάσεις προϊόντων για υπεράκτιες πλατφόρμες και πλοία
Ανοικτό πλυντήριο πιάτο με σύστημα φρέσκου νερού που περιέχει σκεύη.

Λύσεις τεχνολογίας πλυντηρίων πιάτων για υπεράκτιες πλατφόρμες και τη ναυτιλία

Οι επαγγελματικές λύσεις για εφαρμογές στη ναυτιλία είναι επί σειρά ετών αναπόσπαστο τμήμα της σειράς προϊόντων Miele Professional.

Ωστόσο, πολλά πλοία αξιοποιούν και τα ανθεκτικά μας πλυντήρια πιάτων. Χάρη στο υψηλό επίπεδο ποιότητας και την παροιμιώδη αντοχή τους, είναι καταξιωμένα στον κόσμο της ναυτιλίας για την αξιοπιστία τους. Τα σύντομα προγράμματα των μηχανημάτων αυτών διασφαλίζουν αποδοτική χρήση και, κατά συνέπεια, εξοικονομούν αρκετό πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Οι μεγάλες απαιτήσεις στις πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου δοκιμάζουν τις αντοχές υλικών και ανθρώπων. Εδώ η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η οικονομία παίζουν κρίσιμο ρόλο.

Ένα γκρίζο πλυντήριο και στεγνωτήριο σε αίθουσα πλυντηρίων με βιομηχανικό λουκ.

Λύσεις τεχνολογίας πλυντηρίων πιάτων για υπεράκτιες πλατφόρμες και τη ναυτιλία

Τα πλυντήρια της Miele Professional είναι πανίσχυρες και αξιόπιστες συσκευές υψηλής ποιότητας.

Από τη σειρά Μικροί Γίγαντες με χωρητικότητα 6,5 κιλών έως τα μεγάλα πλυντήρια και στεγνωτήρια των 32 κιλών, οι συσκευές Miele Professional καλύπτουν πάντοτε κάθε προσδοκία. Και έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό: Έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να καλύπτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις και μάλιστα σε σύντομο χρόνο, ώστε ο ιματισμός να είναι γρήγορα έτοιμος ξανά για χρήση.

Χάρη σε πρωτοποριακά ειδικά προγράμματα, τα πλυντοστυπτήριά μας χειρίζονται με επιτυχία ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, όπως από πετρέλαιο. Και δεν είναι μόνο η παροιμιώδης αξιοπιστία και εξαιρετική οικονομία των συσκευών μας που τις κάνει ιδανικές για ναυτιλιακή χρήση, αλλά και η ικανότητά τους να λειτουργούν σε διάφορες τάσεις. Η τεχνολογία φροντίδας ιματισμού της Miele Professional χρησιμοποιείται σε πολλά πλοία και πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου επί σειρά ετών.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ολοκληρωμένο σύστημά μας γι' αυτόν τον κλάδο

Με προϊόντα φτιαγμένα για σκληρές συνθήκες λειτουργίας, οι επαγγελματικές λύσεις για εφαρμογές στη ναυτιλία είναι επί σειρά ετών αναπόσπαστο στοιχείο της σειράς προϊόντων Miele Professional.