Μεγάλη οικογένεια σε ένα τραπέζι στρωμένο για δείπνο.

Λύσεις για νοικοκυριά

Η ταχύτητα συναντά την πρακτικότητα σε αυτά τα οικιακά πλυντήρια ρούχων και πλυντήρια πιάτων

Οι ανάγκες κάθε νοικοκυριού είναι μοναδικές, όπως οι άνθρωποι που το αποτελούν. Και σε κάθε νοικοκυριό μπορούν να δημιουργηθούν σωροί ολόκληροι από λερωμένα σκεύη και ρούχα. Για τον σωστό καθαρισμό τους απαιτούνται συσκευές με αξιοπιστία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Προσφέροντας πλυντήρια πιάτων και πλυντήρια ρούχων επαγγελματικής ποιότητας, η Miele Professional βοηθά τα πολυμελή νοικοκυριά να πετύχουν άριστα αποτελέσματα και υγιεινό καθαρισμό, σε σύντομο χρόνο και με χαμηλή κατανάλωση πόρων. Τα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων της σειράς Μικροί Γίγαντες προσφέρουν σύντομα προγράμματα, μεγάλη ευκολία στον χρήστη, αλλά και ανθεκτική τεχνολογία. Τα πλυντήρια πιάτων της σειράς ProfiLine πετυχαίνουν ταχύτατο πλύσιμο με παράλληλη εξοικονόμηση ρεύματος, νερού και χρόνου.

Βρείτε τέλειες λύσεις

Πλυντήρια πιάτων για μεγάλο όγκο σκευών

Επαγγελματικές συσκευές για υγιεινό καθαρισμό σκευών, μαχαιροπίρουνων και ποτηριών

Πλυντήρια ρούχων για μεγάλα νοικοκυριά

Πλυντήρια ρούχων με μεγάλο κάδο και σύντομους χρόνους εκτέλεσης προγραμμάτων για αποδοτική πλύση

Αξιόπιστο service

Εξαιρετική απόδοση: ρύθμιση, θέση σε λειτουργία, επισκευή και συντήρηση μέσω μίας και μόνο πηγής

Συνιστώμενα προϊόντα

Ταχύτατα προγράμματα, χαμηλή κατανάλωση πόρων και μεγάλη διάρκεια ωφέλιμης ζωής: Βρείτε τα πλυντήρια πιάτων και ρούχων που ταιριάζουν στο δικό σας νοικοκυριό.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού για μεγάλους όγκους άπλυτων; Η Miele είναι ο έμπειρος συνεργάτης σας για επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και πλυντήρια πιάτων.

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας