Χέρι χωρίζει τον χρωματιστό ιματισμό με ένα ανοιχτό πλυντήριο στο φόντο.

Λύσεις για καθαριστήρια self-service

Ταχύτατα αποτελέσματα καθαρισμού και προστασία των ρούχων

Τα πλυντήρια και στεγνωτήρια των καθαριστηρίων self-service χρησιμοποιούνται συνεχώς και κάθε ημέρα. Παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας στον οποίο υποβάλλονται, τα μηχανήματα αυτά πρέπει να επιτυγχάνουν τέλεια αποτελέσματα, ακόμη και όταν διαχειρίζονται ρούχα με διαφορετικά επίπεδα ρύπανσης ή υφάσματα διαφορετικής ανθεκτικότητας, όπως λινά, μεταξωτά ή μάλλινα. Για την οικονομική επιτυχία των καθαριστηρίων self-service, κρίσιμο ρόλο παίζει όχι μόνο ο σύντομος χρόνος πλύσης, αλλά και η ανθεκτικότητα των συσκευών. Τα πλυντήρια και στεγνωτήρια της Miele Professional προσφέρουν κορυφαία απόδοση και προγράμματα που εξοικονομούν πόρους, ενώ μειώνουν το συνολικό κόστος για τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Ο απλός, διαισθητικός τρόπος χρήσης διευκολύνει επίσης τόσο τους χρήστες όσο και τους ιδιοκτήτες.

Βρείτε τέλειες λύσεις

Πλυντήρια και στεγνωτήρια εξοικονόμησης ενέργειας για καθαριστήρια self-service

Επαγγελματική τεχνολογία φροντίδας ιματισμού

Ρούχα έτοιμα και πεντακάθαρα σχεδόν σε χρόνο μηδέν με τα επαγγελματικά πλυντήρια, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια της Miele Professional

Πρακτικά εξαρτήματα

Πρακτικά εξαρτήματα: Οι βάσεις εντοιχισμού και τα καρότσια ρούχων συμπληρώνουν άψογα τις εργασίες φροντίδας ιματισμού

Συστήματα πληρωμής για πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια

Απλά και αξιόπιστα: μηχανική και ψηφιακή τεχνολογία πληρωμών από τη Miele Professional, για άψογες διαδικασίες πληρωμής σε καθαριστήρια self-service

Service

Κορυφαία ποιότητα από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Miele

Συνιστώμενα προϊόντα

Ταχύτατα προγράμματα πλύσης, εξαιρετική απόδοση, απαράμιλλη προστασία των ρούχων: Βρείτε τα πλυντήρια, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια που ταιριάζουν στο δικό σας καθαριστήριο self-service.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού ακόμη και για μεγάλους όγκους πλύσης και στεγνώματος; Εμπιστευθείτε μας: Διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στην επαγγελματική τεχνολογία φροντίδας ιματισμού.

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας