Οδοντίατρος με εργαλεία ελέγχει τα δόντια ενός ασθενή.

Λύσεις για οδοντιάτρους

Το σύστημα 360PRO για το οδοντιατρείο σας

Όλοι οι οδοντίατροι επιδιώκουν να δουν ένα αστραφτερό, υγιές χαμόγελο στα πρόσωπα των ασθενών τους. Για 55 χρόνια, η Miele συμβάλλει στην επίτευξη αυτού του στόχου συνεργαζόμενη στενά με οδοντίατρους και κατασκευαστές εργαλείων. Η συνεργασία αυτή που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την καινοτομία διακρίνεται για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε κάθε στάδιο – με την ανάπτυξη και την υλοποίηση επαγγελματικών λύσεων επανεπεξεργασίας σε οδοντιατρεία.

Βρείτε τέλειες λύσεις

Το σύστημα Miele Professional 360PRΟ

Λύσεις για την επανεπεξεργασία εργαλείων

Στην αίθουσα επανεπεξεργασίας, η Miele προσφέρει ένα καινοτόμο ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφαλή και αποτελεσματική επανεπεξεργασία εργαλείων με τη μορφή του 360PRO.

Λύσεις για τον καθαρισμό και τη φροντίδα ιματισμού ιατρείου

Μικρό μέγεθος, εξαιρετικές επιδόσεις – Μικροί Γίγαντες: εγγυημένη υγιεινή για ιατρικό ρουχισμό εργασίας.

Λύσεις για υγιεινό πλύσιμο πιάτων

Απόλυτη καθαριότητα, ακόμα και στα διαλείμματα: αστραφτερά αποτελέσματα σε μόλις 17 λεπτά, χωρίς εκπτώσεις στην υγιεινή.

Service

Πιστοί στην υπόσχεση «Immer Besser» (πάντα καλύτερα), εγγυόμαστε ότι οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και παραγωγής αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για τη Miele.

Γιατρός κάθεται μπροστά από ασθενείς στον χώρο αναμονής. Τρεις ενήλικες και ένα μικρό κορίτσι περιμένουν για εξέταση. Όλοι φορούν μάσκες.

Σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας: Υγιεινή σε ιδιωτικά ιατρεία, οδοντιατρεία και νοσοκομεία

Όσοι εργάζονται στον ιατρικό και οδοντιατρικό κλάδο, πέρα του ότι παρέχουν στους ασθενείς συμβουλές και περίθαλψη, πρέπει επιπλέον να διασφαλίσουν ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής στο χειρουργείο ως μέρος των καθημερινών εργασιών τους. Η υγιεινή επανεπεξεργασία του ιματισμού, των σκευών και των εργαλείων εμποδίζει και αποτρέπει τις μολύνσεις.

Συνιστώμενα προϊόντα

Ποιότητα σε κάθε επίπεδο: με το σύστημα 360PRO, σας προσφέρουμε τη σωστή λύση για κάθε περίσταση. Βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες σας.

Έργα αναφοράς στην οδοντιατρική

Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Wuhan
Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του καθημερινού κύκλου επανεπεξεργασίας ή να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; Σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας: επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Ακολουθήστε μας