Αρχική σελίδαΚλάδοιΤο ιατρείο Gilborn

Το ιατρείο Gilborn

Το ιατρείο Gilborn στο Αννόβερο εγγυάται εξειδικευμένη παροχή ιατρικών υπηρεσιών και τέλεια φροντίδα. Η ομάδα ειδικών από όλους τους κλάδους της οδοντιατρικής προσφέρει στους ασθενείς ολοκληρωμένη φροντίδα καθώς και άψογη εξυπηρέτηση.

Κορυφαίο επίπεδο οδοντιατρικής

Το ιατρείο Gilborn στο Wedemark-Mellendorf και στο Burgdorf ιδρύθηκε το 1997. Μια ομάδα 5 ιατρών και 19 βοηθών παρέχουν εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες. Κάθε εβδομάδα η ομάδα αναλαμβάνει 150 έως 200 ασθενείς, με περιπτώσεις που καλύπτουν όλους τους κλάδους της οδοντιατρικής. Πέρα από τις εξαιρετικές οδοντιατρικές υπηρεσίες, το ιατρείο Gilborn παρέχει βέλτιστη εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο, εξατομικευμένα ραντεβού και οδοντοστοιχίες ιδίας κατασκευής. Το εσωτερικό εργαστήριο προσφέρει πλεονεκτήματα στους ασθενείς, όπως άμεση και προσωπική φροντίδα επιτόπου.

Οι συσκευές Miele Professional χρησιμοποιούνται από την ίδρυση του ιατρείου, ώστε να διασφαλίζεται η άψογη θεραπεία και φροντίδα των ασθενών. Το ιατρείο Gilborn είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας πλυντήρια απολύμανσης. Προτού ξεκινήσει οποιαδήποτε θεραπεία, τα μηχανήματα καθαρίζονται και απολυμαίνονται και έπειτα κάθε εργαλείο αποστειρώνεται. Με τον τρόπο αυτό αποκλείεται οποιαδήποτε πιθανότητα μετάδοσης μολύνσεων και διασφαλίζεται η προστασία ασθενών, ιατρών και υπαλλήλων. Επιπλέον, δεν απαιτείται πλέον ο κοπιαστικός καθαρισμός των εργαλείων με το χέρι.

Χρειάζεστε εξατομικευμένη υποστήριξη;

Όλα από έναν προμηθευτή – Η Miele Professional ανταποκρίνεται σε αυτό το αίτημα από την τεχνολογία καθαρισμού ιματισμού έως την τεχνολογία εργαστηρίων. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις συστήματος προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης με κάθε λεπτομέρεια.

Μάθετε περισσότερα για συναφείς κλάδους

Θα μάθετε επίσης για την εξειδίκευσή μας και σε άλλα έργα αναφοράς