Οδοντίατρος με εργαλεία ελέγχει τα δόντια ενός ασθενή.

Προτεινόμενες λύσεις για οδοντίατρους

Διάφοροι θερμικοί απολυμαντές και ένας επιτραπέζιος αποστειρωτής.

Λύσεις οδοντιατρικής τεχνολογίας για οδοντίατρους

Οι θερμικοί απολυμαντές Miele Professional εγγυώνται εξαιρετική απόδοση, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια κατά τον καθαρισμό, την απολύμανση και το στέγνωμα οδοντιατρικών εργαλείων. Χάρη στους ευέλικτους συνδυασμούς κάνιστρων και ένθετων επιτυγχάνεται η μέγιστη παραγωγικότητα. Η αλληλεπίδραση ανάμεσα στον μηχανισμό πλύσης, την τεχνολογία αισθητήρων και το δοκιμασμένο πρόγραμμα Vario TD Dental της Miele εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα επανεπεξεργασίας. Το στέγνωμα με ζεστό αέρα Active DryPlus με φιλτράρισμα HEPA είναι ιδανικό για το στέγνωμα ακόμα και των πιο περίπλοκων ιατρικών εργαλείων. 

Υπάλληλος γονατίζει μπροστά από γκρι πλυντήριο και το γεμίζει με ιατρικό ρουχισμό.

Λύσεις τεχνολογίας φροντίδας ιματισμού για οδοντίατρους

Οι Μικροί Γίγαντες της Miele εξασφαλίζουν απλές διαδικασίες σε ένα κλειστό σύστημα εντός του ιατρείου, εξαλείφοντας τον κίνδυνο μόλυνσης λόγω της μεταφοράς σε εξωτερικά καθαριστήρια. Επιπλέον, οι ειδικοί κύκλοι απολύμανσης συμβάλλουν προς την κατεύθυνση της συμμόρφωσης με τις σχετικές οδηγίες για τον ρουχισμό εργασίας μαζί με τα απορρυπαντικά ProCare Tex και τα προϊόντα φροντίδας για υγιεινή επανεπεξεργασία του ιατρικού ρουχισμού. Οι αποδοτικοί κύκλοι πλύσης και στεγνώματος διασφαλίζουν επίσης ότι θα έχετε καθαρά ρούχα και πάλι διαθέσιμα για χρήση στο ιατρείο χωρίς καθυστερήσεις. Επίσης, ο κύκλος απολύμανσης επιτηρείται συνεχώς ώστε να διασφαλίζονται υγιεινά αποτελέσματα καθαρισμού και απολύμανσης ανά πάσα στιγμή. Οι Μικροί Γίγαντες της Miele ξεχωρίζουν επίσης με την ικανότητά τους να πλένουν οικονομικά μικρότερες παρτίδες ιματισμού.

Λευκή κουζίνα με ενσωματωμένο λευκό πλυντήριο πιάτων και σκεύη στον πάγκο εργασίας.

Λύσεις τεχνολογίας πλυσίματος σκευών για οδοντίατρους

Για να μπορούν οι εργαζόμενοί σας να εστιάσουν πλήρως στην εργασία τους, τα πλυντήρια πιάτων της Miele Professional αποτελούν μια ευπρόσδεκτη και πολύτιμη προσθήκη για την αίθουσα του προσωπικού. Με σύντομους χρόνους προγραμμάτων, τα πλυντήρια πιάτων ProfiLine επιτυγχάνουν γρήγορα κορυφαία αποτελέσματα. Οι βέλτιστοι κύκλοι πλύσης μειώνουν στο ελάχιστο την κατανάλωση πολύτιμων πόρων, όπως το νερό και η ενέργεια, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό την οικονομική αποδοτικότητα του ιατρείου σας. Για την εγγυημένη προστασία του προσωπικού σας απαιτείται υψηλό επίπεδο υγιεινής. Στο πρόγραμμα «Hygiene», οι υψηλές θερμοκρασίες στον βασικό κύκλο πλύσης και ξεβγάλματος εξασφαλίζουν βέλτιστα αποτελέσματα. Η πατενταρισμένη τεχνολογία Perfect GlassCare διατηρεί την ποιότητα και την εμφάνιση των ποτηριών για μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά από πολλούς κύκλους πλύσης.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ολοκληρωμένο σύστημά μας γι' αυτόν τον κλάδο

Επωφεληθείτε από τις ολιστικές λύσεις μας για κάθε χώρο του ιατρείου σας. Ανακαλύψτε το σύστημα 360PRO για το οδοντιατρείο σας.