Ώρα για αλλαγή. Τώρα.

Κάνετε την καθημερινή σας ρουτίνα στο εργαστήριο πιο εύκολη με ένα πλυντήριο για εργαστήρια της Miele. Μεταβείτε από το χειροκίνητο στο μηχανικό καθαρισμό εργαστηριακών γυάλινων ειδών με το εργαστηριακό πλυντήριο PG 8504 και με όφελος 2.450€.

Η αποκλειστική επετειακή σας προσφορά.

Long Story Short: 125 Χρόνια Ποιότητας.

Για τα πειράματα και τις αναλύσεις σε εργαστήρια απαιτείται σταθερή διαθεσιμότητα καθαρών εργαστηριακών γυάλινων ειδών σε επαρκείς ποσότητες. Τέλεια και αξιόπιστα αποτελέσματα μπορούν να επιτυγχάνονται μόνο εφόσον τα εργαστηριακά γυάλινα είδη και εργαλεία είναι εξαρχής κάθαρα, χωρίς υπολείμματα και χωρίς κανένα ίχνος ρύπων και προηγουμένως χρησιμοποιημένων χημικών προϊόντων επεξεργασίας. Αυτό το επίπεδο σταθερής ποιότητας σπάνια επιτυγχάνεται όταν χρησιμοποιούνται χειροκίνητες μέθοδοι πλυσίματος, καθώς ένα εργαστήριο παραμένει εκτεθειμένο στον κίνδυνο υποβάθμισης των προτύπων που απαιτούνται για τις εργαστηριακές αναλύσεις.

Το εργαστηριακό μας πλυντήριο PG 8504 είναι η τέλεια λύση. Λάβετε τώρα κατά την περίοδο 1/1/2024-31/12/2024 μια προσφορά με ιδιαίτερα ελκυστική τιμή εξοικονομώντας 2.450 €.

Μετάβαση από τον χειροκίνητο καθαρισμό γυάλινων ειδών στη μηχανική πλύση

Ένα πλυντήριο εργαστηριακών γυάλινων ειδών από τη Miele Professional μειώνει το κόστος και την απαιτούμενη εργασία, αποδεσμεύοντας πολύτιμο χρόνο. Ο χειροκίνητος καθαρισμός εργαστηριακών γυάλινων ειδών απαιτεί πολύ χρόνο, καθώς και μεγάλη ποσότητα νερού και χημικών μέσων και δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διασφάλιση αναπαραγώγιμων αποτελεσμάτων τα οποία απαιτούνται για εργαστηριακά πειράματα και αναλύσεις.

Ώρα για αλλαγή:

Πλεονεκτήματα του μηχανικού καθαρισμού γυάλινων εργαστηριακών ειδών με την Miele Professional

Αύξηση της αποδοτικότητας. Εξοικονόμηση χρόνου. Εξοικονόμηση πόρων.

Έως 150 %¹
Υψηλότερες επιδόσεις

Σε σύγκριση με τον χειροκίνητο καθαρισμό, ένα πλυντήριο εργαστηριακών γυάλινων ειδών μπορεί να καθαρίσει περισσότερα γυάλινα είδη και εργαλεία στον ίδιο χρόνο.

Meer und Küste aus der Vogelperspektive
Έως 63 %¹
Λιγότερο νερό

Η αποτελεσματική και ακριβής μετρημένη χρήση νερού εξοικονομεί πολύτιμους πόρους.

Halb geöffneter Laborspüler auf schwarzem Hintergrund.
Έως 59 %¹
Λιγότερος χρόνος

Τα επαγγελματικά πλυντήρια εργαστηριακών γυάλινων ειδών επιτυγχάνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο.

Επισκόπηση προϊόντων

Επιλέξτε το κατάλληλο σετ για εσάς, το πλυντήριο PG 8504 AE-ADP ή PG 8504 AE-AD συν το τέλεια ταιριαστό σετ εξαρτημάτων APLW214.

Ώρα για αλλαγή. Τώρα.

Κάνετε την καθημερινότητά σας στο εργαστήριο ευκολότερη με ένα πλυντήριο πιάτων για εργαστήρια της Miele - μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία προσφορά.

  1. 1.
    Εξοικονόμηση με PG 8504, θέρμανση: 8,5 kW (3N AC 400 V 50 Hz), σύνδεση με κρύο νερό και απιονισμένο νερό (15 °C). Άλλες τεχνικές συνθήκες ενδέχεται να οδηγήσουν σε αποκλίνουσες τιμές.