Κοσμετολογία, Ευεξία & Φυσική κατάσταση

Λύσεις για Κοσμετολογία, Ευεξία & Φυσική κατάσταση

Τέλεια φροντίδα ρούχων που φτιάχνει τη διάθεση

Εξαιρετικά αφράτες πετσέτες για τους πελάτες σας

Από μπουρνούζια μέχρι πετσέτες για τη σάουνα: Τα είδη που χρησιμοποιούνται στο λουτρό πρέπει να είναι πάντοτε απαλά και ευωδιαστά. Τα ρούχα έχουν πάντα μεγάλη υλική, συναισθηματική και συμβολική αξία. Για αυτόν τον λόγο, η απαλή φροντίδα των υφασμάτων είναι μείζονος σημασίας για τη Miele Professional. Πολλές από τις καινοτομίες μας στοχεύουν να διατηρούν την όψη των ρούχων σας σαν καινούρια για όσο το δυνατόν περισσότερο. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο κυψελωτός κάδος της Miele. Χάρη σε αυτή την πατενταρισμένη εξέλιξη, τα πλυντοστυπτήρια και τα στεγνωτήριά μας φροντίζουν απαλά τα υφάσματά σας.

Μάθετε περισσότερα για το "Τέλεια φροντίδα ρούχων που φτιάχνει τη διάθεση"

Παραπομπές

Ένας θρύλος στην Πύλη του Βρανδεμβούργου

Το ξενοδοχείο Adlon προσφέρει κορυφαία ποιότητα, τόσο στον εξοπλισμό όσο και στις υπηρεσίες του. Τα τέλεια σχεδιασμένα και διακοσμημένα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι εξίσου σημαντικά με τις επαγγελματικές υπηρεσίες σε 24ωρη βάση και την παροχή προσωπικού μπάτλερ κατ' απαίτηση. Στον γαστριμαργικό τομέα, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από τα εξαιρετικά πρωινά και σπιτικά επιδόρπια έως τις γαστρονομικές δημιουργίες του εστιατορίου Lorenz Adlon.

Μάθετε περισσότερα για το "Ένας θρύλος στην Πύλη του Βρανδεμβούργου"

Απόλαυση κάτω από τον ήλιο του νότου

Καθαρή ευεξία σε μυστικιστική ατμόσφαιρα. Όχι πολύ παλιά, αρκετοί κάτοικοι του Σαιν Τροπέ πίστευαν ότι εδώ υπήρχαν φαντάσματα. Όταν πέθανε ο τελευταίος ιδιοκτήτης και το τρενάκι που μετέφερε τους καλεσμένους του σπιτιού μέσα από το κοντινό πευκοδάσος έκανε το τελευταίο του ταξίδι, η πολυτελής ζωή στο μικρό Château de la Messardière, στον λόφο πάνω από το χωριό, σταδιακά σταμάτησε.

Μάθετε περισσότερα για το "Απόλαυση κάτω από τον ήλιο του νότου"

Σκηνικό που κόβει την ανάσα

Ο προσωπικός σας κόσμος διακοπών: Η πολυτελής αίσθηση της προσωπικής φροντίδας και μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σάς περιμένουν στο Ebner's Waldhof. Το ξενοδοχείο προσφέρει σχεδόν απεριόριστη ποικιλία δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου, με ιδιόκτητο χώρο εξάσκησης γκολφ και σχολή γκολφ, παραλία για λουόμενους, γρασίδι και ταράτσα για ηλιοθεραπεία, καθώς και ένα ελκυστικό σπα για θεραπείες ευεξίας, ομορφιάς και υγείας.

Μάθετε περισσότερα για το "Σκηνικό που κόβει την ανάσα"